Η Παναχαΐκή σήμερα πατάει στο πουθενά

Η Παναχαΐκή σήμερα πατάει στο πουθενά

Το παρόν της Παναχαΐκής περνάει από τον Καλογερόπουλο. Αρέσει ή όχι αυτή είναι η πραγματικότητα. Για το μέλλον δεν ξέρω. Ο ομογενής επιχειρηματίας, που ζει στη Σουηδία και έχει καταγωγή από την Γαστούνη Ηλείας, είναι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού. Κατόπιν τούτου, δεν θα υπάρξει κάτι άλλο χωρίς τον Καλογερόπουλο, αν ο ίδιος δεν συμφωνεί. Βεβαίως, ακόμη και το αφεντικό να ήθελε να απεμπλακεί από την Παναχαΐκή, όμως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει ποτέ με πραξικόπημα.

Μετά το 3-1 του Απόλλων Σμύρνης μέσα στην Πάτρα, ο προπονητής Σπύρος Μπαξεβάνος έθεσε θέμα παραίτησης. Η Παναχαΐκή στην κατάσταση που βρίσκεται δεν είχε την πολυτέλεια να διώξει ή να κάνει δεκτή την παραίτηση του προπονητή. Και ποιον άλλον να βρει; Είναι ήδη βουτηγμένη στο πρόβλημα, με ποια φόντα και ποιες… ελπίδες να κάνει μια… ακόμα νέα αρχή; 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Βεβαίως, τελείωσε το θέμα Μπαξεβάνου, επειδή έγινε δεκτή η παραίτηση. Προς το παρόν, και εν όψει της δύσκολης συνέχειας, λειτουργεί μια παραμύθι φούρναρης ανασύνταξη στην Παναχαΐκή, όμως το αγωνιστικό πρόβλημα παραμένει. Ακριβώς είναι το πρόβλημα που προκαλεί την αγωνιστική λιποθυμία και τα κακά αποτελέσματα στα τελευταία ματς. Άρα, ακόμη και ο επόμενος προπονητής το πιθανότερο είναι να επανέλθει με παραίτηση. Ήδη, στις 10 πρώτες αγωνιστές αυτές, έχουν παραιτηθεί δύο (Μιλόσεβιτς, Μπαξεβάνος).

Η Παναχαΐκή τα τελευταία χρόνια σταθερά δεν είναι η γνωστή Παναχαΐκή. Και ο κόσμος της ομάδας, δεν συμβιβάζονται με τη νέα τάξη πραγμάτων. Έχει απομακρυνθεί και δεν πάει στο γήπεδο. Και όσο συνεχίζονται τα άσχημα αποτελέσματα, θα πηγαίνει και λιγότερος.

Που πάει σήμερα η Παναχαΐκή; Στο πουθενά. Όπου κάτσει η δουλειά. Δεν είναι μόνο το θέμα προπονητή που την απασχολεί. Θέμα σοβαρό είναι το οικονομικό, αφού πρέπει μα δοθεί λύση. Στους παίκτες δόθηκαν χρήματα έναντι με υπόσχεση ότι μέσα στην εβδομάδα θα πάρουν και αλλά χρήματα. Είναι φανερό ότι δεν υπάρχει ρευστότητα και πάλι καλά που η δεύτερη δόση των τηλεοπτικών θα δοθεί αρχές Ιανουαρίου.

Διαβάστε ακόμα: Παναχαΐκή, μια ομάδα …προβληματική

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.