Παναχαΐκή, μια ομάδα …προβληματική

Παναχαΐκή, μια ομάδα ...προβληματική

Κερδίζει 3-0 τον Απόλλων Πόντου στην Καλαμαριά την προηγούμενη αγωνιστική η Παναχαΐκή και πέφτει… πανηγύρι. Κάποια site τη δουλειά τους κάνουν, να τσιμπήσουν κάνα κλικ παραπάνω. Τον αδύναμο Απόλλωνα Πόντου, βέβαια νίκησε η Παναχαΐκή, δεν υπάρχει καμιά ομάδα Απόλλων Πόντου. Μοιραία, λοιπόν, η τύχη του Απόλλωνα Πόντου είναι προδιαγεγραμμένη. Ακόμη και να έχει κάποιον, κάποιους καλούς παίκτες, θα τους βουτήξουν τα μεγαλύτερα ψάρια.

Μιλάμε για την Παναχαΐκή, όμως. Και λέμε ότι είναι… περίεργος ο ενθουσιασμός για την τριάρα στην Καλαμαριά. Το 3-0 της περασμένης αγωνιστικής επιβεβαίωσε το αγωνιστικό πρόβλημα της Παναχαΐκής. Της ομάδας που μόλις πριν δύο μέρες άρπαξε τριάρα από τον Απόλλων Σμύρνης στην Πάτρα. Τι σόι ομάδα είναι αυτή που τη μια παθαίνει ταράκουλο και καπάκι κάνει νίκη θριαμβευτική;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Παρότι αποκλείστηκε με δεύτερη ήττα στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, όμως στάθηκε αξιοπρεπώς κι αμέσως μετά χάνει 0-1 στην Αγυιά η Παναχαΐκή από τα Χανιά, για να βγάλει στη συνέχεια το πρόβλημα του, που λέμε.

Αν οι δυνατότητες της Παναχαΐκής φαίνονται πράγματι στον 3-0 επί του Απόλλων Πόντου, τότε αξίζει τουλάχιστον μελέτης γιατί… καμπουριάζει στο επόμενο αγώνα. Γιατί η Παναχαΐκή δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.

Διαβάστε ακόμα: Παναχαΐκή : Επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά η αστάθεια!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.