Η Παγκόσμια Ευτυχία του Μπερτάκη (video)

Ο επιχειρηματίας των νυχτερινών κέντρων, Teatro, Fantasia, Vogue, Κώστας Μπερτάκης

7 Σεπτεμβρίου, πήγαμε στη γιορτή για τα γενέθλια του Κώστα Μπερτάκη. Του μεγαλύτερου σημερινού χοντροπαίκτη στο κομμάτι της νύχτας, της νυχτερινής διασκέδασης, των μπουζουκιών και το μεγάλωμα των τραγουδιστών. Ανακαλύπτουμε τι είναι Ευτυχία, η πραγματική, η μεγαλύτερη της ζωής του και όχι δεν έχει σχέση με τίποτα από του χώρου του, αλλά μόνο με την κόρη του. Την Βάνα Μπερτάκη junior. Τόσο εύκολα, τόσο φανερά, σε μα κοινωνία της επανάστασης, των ανατροπών, των αλλαγών, που τα πάντα, χωρίς εξαίρεση, μηδενίζονται μπροστά της. Μπροστά στην πραγματική ευτυχία.

Μεγάλος επιχειρηματίας. Ηγέτης. Ψυχάρα. Και γίνεται ακόμη πιο ηγέτης και ψυχάρα, νιώθει ότι έχει κερδίσει την μέγιστη ευτυχία, την Παγκόσμια επιτυχία, ότι έχει πετύχει το μεγαλύτερο Deal της ζωής του, όταν την έχει στην αγκαλιά του. Όπως χθες, που την σκέπασε με τις ..φτερούγες του, ενώ αυτή του έφερνε την τούρτα γενεθλίων του, λέγοντας του “χρόνια πολλά μπαμπά”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Ο Μπερτάκης άλλαξε την νύχτα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.