Ούτε υφυπουργός είναι, ούτε δάσκαλος του κατηχητικού!

Μου αρέσει ο κύριος. Τον κάνω κέφι, με κερδίζει. Τον πάω ρε παιδί μου. Και μη με ρωτάς αν αυτό οφείλεται, αποκλειστικά και μόνο στο ταλέντο του, στη μεγάλη μπάλα που παίζει στο γήπεδο του. Όχι είναι η απάντηση, για να ξηγιόμαστε και να ‘μαστε σωστοί στην κουβέντα μας. Δεν είναι τραγουδιστής, είναι ο τραγουδιστής, Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος μίλησε για την σύλληψή του, μαζί με άλλα 17 άτομα, σε παράνομο «καζίνο» στην Κυψέλη, το απόγευμα της 26ης Φεβρουαρίου.

Όπως υποστήριξε, «δεν καταλάβαμε πώς πέρασε ο χρόνος. Θυμηθήκαμε πώς ήταν να αισθανόμαστε ότι είμαστε ελεύθεροι και να βγαίνουμε τη στιγμή που επιθυμούμε, χωρίς δικαιολογητικά και SMS».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Απαντώντας στο αν χάλασε η ψυχολογία του από τη σύλληψή του λέει: «Γιατί να μου ρίξει την ψυχολογία; Ούτε υφυπουργός είμαι, ούτε δάσκαλος του κατηχητικού! Ένας απλός άνθρωπος είμαι. Και στο φινάλε δικαίωμά μου δεν είναι; Πρέπει να πάω κάπου που διαφημίζουν; Πάω εκεί που θέλω εγώ.

Ο κόσμος ίσως δεν έχει καταλάβει ότι έχουμε μπει σε μια εικονική ζωή και δεν μπορούμε να απολαύσουμε το περιβάλλον».

Διαβάστε επίσης : Η σύλληψη- “γρατζουνιά” στον Αδαμαντίδη και η γκρίνια του “Προστάτη”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.