Όταν ‘μιλάει’ η εικόνα

Οι άλλοι ακόμη δεν έχουμε ξεκινήσει, τώρα θα σηκώσουν τα μανίκια, που ο Κυριάκος Μητσοτάλης ανακοίνωσε εκλογές στις 21 Μαΐου. Αυτός όχι μόνο έχει ξεκινήσει, έχει καλύψει κιόλας την μισή διαδρομή και παραπάνω. Η προεκλογική του καμπάνια, σημειώνει την αποδοχή από όλους, θα την ζήλευαν και οι σημερινοί Υπουργοί.

Αυτό είναι το βασικό, το θεμελιώδες χαρακτηριστικό του 36χρονου επιχειρηματία Συμεών Κουπελόγλου, με ό,τι έχω καταπιαστεί.. Δεν κάνει κάτι απλά για να το κάνει, αν θα πει πάμε, θα το πάει με τέρμα τα γκάζια, μέχρι το τέρμα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έτσι και τώρα. Αφού το όνομα του πήρε του πράσινο φως και προστέθηκε στη λίστα της Ελληνικής Λύσης στη Θεσσαλονίκη, στην Α’ εκλογική περιφέρεια. Ο στόχος που από την αρχή έθεσε, ήταν να βγει βουλευτής, μόνο αυτός, τίποτα λιγότερο. Και στα πραγματικά, έχει πάρα πολλές ελπίδες.

Αυτό έδειξε ο απόηχος από τα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου, που έγιναν την Δευτέρα 27 Μαΐου. Αυτό που είδαμε, δεν πέρασε απαρατήρητο, από κανέναν, δεν λέει να κοπάσει.

Ας αφήσουμε όμως την εικόνα να μιλήσει από μόνη της.

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και όρθια άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και όρθια άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, όρθια άτομα και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, όρθια άτομα και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και όρθια άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, όρθια άτομα και εξωτερικοί χώροι
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.