Μια προεκλογική ομιλία, που έδειξε αυτό που θα δείξουν οι κάλπες στις 21 Μάιου! Δεκάδες κόσμος και συνθήματα “εσένα θέλουμε” για τον Φίλιππο Καμπούρη, που κατεβαίνει στην Β1′ Εκλογική Περιφέρεια Βόρειου Τομέα Αθηνών, με την «Ελληνική Λύση»

Κατάμεστή από κόσμο, ήταν η αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου, του Δήμου Νέας Ιωνίας, την Κυριακή. Και ο λόγος, ήταν η προεκλογική ομιλία του Φίλιππου Καμπούρη, που επαγγελματικά υπάρχει ως μαχόμενος δημοσιογράφος, εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Έχει ανακοινωθεί ως υποψήφιος βουλευτής του «Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών», με την «Ελληνική Λύση», το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου. Πριν από τη δική του έλευση, έχουν χρόνια να θυμηθούν τόσο πολύ κόσμο, που να αφορά αυτόν τον χώρο, που να αφορά σε πολιτική συγκέντρωση.

Αυτά που είπε, δεν ήταν γραμμένα σε χαρτί, που τα διάβασε. Όχι! Ο λόγος του ήταν πρωτότυπος. Ένας απλός, καθημερινός , αληθινός, ειλικρινής λόγος, με ύφος συχνά καταγγελτικο, σε αυτούς που ευθύνονται για το σημερινό χάλι. Που σίγουρα υπήρξε και αισιόδοξος, αν σε αυτές τις εκλογές, η προτίμηση του κόσμου αλλάξει, πάει σε αυτούς που πραγματικά θέλουν και μπορούν. Με αποτέλεσμα, σε αρκετές στιγμές, να διακοπεί η ομιλία του Φίλιππου Καμπούρη, καθώς οι παρευρισκόμενοι ξεσπούσαν σε χειροκροτήματα και δυνατά φωνάξουν “εσένα θέλουμε”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ως άψογος οικογενειάρχης, σύζυγος και αδερφός, αξίες τις οποίες πρεσβεύει και μάχεται για αυτές, δεν δίστασε, να ευχαριστήσει και δημόσια, τις δύο σημαντικές γυναίκες της ζωής του, που πάντα στέκονται βράχος στο πλευρό του και ήταν εκεί.

Η πανέμορφη και σικάτη σύζυγό του, Άννα Σινούλη, αλλά και την μονάκριβη αδερφή του Τζίνα Ντρούλις, δείχνοντας δυνατή και πιο λαμπερή από ποτέ, μετά την περιπέτεια υγείας της, όταν η ίδια, πριν μήνες, ανακοίνωσε δημόσια, την μάχη της με τον καρκίνο, που ενωμένες ως μια γροθιά, δεν σταμάτησαν, να τον χειροκροτούν, και να δείχνουν τον θαυμασμό τους, προς εκείνον!

Ο Φίλιππος Καμπούρης, μετά το τέλος της προεκλογικής του ομιλίας, για αρκετή ώρα, συνομίλησε με τον κόσμο του, ακούγοντας με προσοχή τα προβλήματά τους και τις ανησυχίες τους, κερδίζοντας, την αγκαλιά, και την συμπαράσταση όλων!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και όρθια άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και όρθια άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και όρθια άτομα
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.