Και την ανθρώπινη και την επαγγελματική πλευρά βλέπεις στα μαγαζιά του Μεσούλα

Κάποιες κινήσεις είναι για εντυπωσιασμό, ενώ κάποιες άλλες είναι απλά εντυπωσιακές. Ισχύει και το εξής για αυτόν. What we do in life, echoes in eternity. Πολλά μπράβο Δημήτρη Μεσούλα. Προσφέρονται και το Συγχαρητήρια. Να σε έχει καλά ο θεός . Δεν υπάρχουν λόγια για το λειτούργημα που κάνεις!

Σε τι αναφερόμαστε ; Χθες το βραδάκι, σε συνέχεια της ανακοίνωσης που είχε κάνει, μαζί με τους συνεργάτες του, μοίρασαν διακόσια γεύματα αγάπης σε ανθρώπους άστεγους και οικογένειες, που γνωρίζουμε πως έχουν ανάγκη. Η ευχή του, να τον αξιώσει ο θεός να καθιερώσει αυτή την μέρα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πάμε τώρα στην επαγγελματική πλευρά αυτού του επιχειρηματία. Δεν κρατιέται. Θέλει συνεχώς το κάτι διαφορικό, αυτό που δεν έχουμε ξαναδεί στα μαγαζιά του. Και δεν έχουμε παράπονο. Παρασκευή 31 Μαρτίου, στο στολίδι του, με το πασίγνωστο πλέον όνομα Aristotle Piraeus, φέρνει κοντά σας τον Νίκο Ρωμανό. Ξανά στην Αθηνά μετά από πολύ καιρό ο πρίγκιπας.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "R STO TLE ARISTOTLE PRESENTS 100 NIKOC POMANOC ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 210 010 1076 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2ας Μεραρχίας 14, Πειραιάς 18535 aristotle piraeus 無 aristotlepiraeus. UHDELSE? បRO"

Προχωράμε. Και για τα δύο μαγαζιά του Aristotle Piraeus Barrique Port. Του το ζητήσατε και το έκανε. Έβαλε και την διανομή του φαγητού. Κοντά σας καθημερινά από τις 18:00 έως τις 01:00

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Και επειδή αυτές τις μέρες, τον έχει πιάσει νοσταλγία, όποτε δίνει περισσότερο βάση στο μαγαζάκι που ξεκίνησαν όλα. Το La Red Dream. Ο καλύτερος καφέ της πόλης, κοντά σας από τις 08:00, κοντά σας και με ένα τηλεφώνημα!

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Ανοιχτά απο τις: 08:00 O wRed ARe dr dream AReswhed Red Τηλ. παραγγελιών: 2112163744 What's up: 6985711337 COSTACOFFEE est. 2006 UHOELSE?"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.