Όταν ανοίξουν τα μπουζούκια, ο Καρράς στο Φωταέριο;

Βασίλης Καρράς

Ο κορωνοϊός αποφασίζει αν θα ανοίξουν τα μπουζούκια, όχι ο επιχειρηματίας και ο τραγουδιστής. Όπως στο λέω. Όπως ήρθε η δουλειά, μόνο ο κορωνοϊός. Που σημαίνει, τι; Η επόμενη μέρα στην μετά κορωνοϊό εποχή δεν ξέρουμε ποια θα είναι, πως θα είναι και κυρίως πότε θα είναι. Κι αφού είμαστε σ΄ αυτό το σημείο, αφού εδώ σκεπάζει το μαύρο σύννεφο του κορονοϊού, δεν υπάρχει καμιά ημερομηνία.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει, θα τελειώσει η ζωή εδώ. Λάθος! Έστω και δύσκολα, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, θα πάμε παρακάτω. Έτσι γινόταν πάντα, έτσι θα γίνει και τώρα. Έτσι σκέφτονται και κάποιοι από την νύχτα, οι οποίοι σχεδιάζουν, προαναγγέλλουν συνεργασίες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κάποιες σκέψεις με αφορμή τα όσα ανέφερε η Νάνσυ Παραδεισανού, το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή “Το Πρωινό”, για τον Βασίλη Καρρά. Είπε συγκεκριμένα πως ο τραγουδιστής είναι ένα βήμα πριν κλείσει με το “Φωταέριο”.

Να ξαναθυμίσω πώς η είδηση είναι της συναδέλφου Νάνσυς Παραδεισανού. Όχι του TsipasBlog. Έτσι, γιατί όλα μετράνε.

Διαβάζατε επίσης : Γυρίστε τον …διακόπτη!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.