Ωραία ιστορία της σκληρής δουλειάς

Όλοι οι αξιοπρεπείς κύριοι της Αθήνας, γνωρίζουν τον κύριο Βασίλη Αθανασioυ. Αυτός που –όπως ανέδειξε το tsipasblog– είναι συνέταιρος του Χρήστου Μαγκλάση, του Cabana live stage. Εμπιστοσύνη τυφλή του έχει. Λιγομίλητος και απρόσιτος, δεν επιδιώκει γνωριμίες και φιλίες της σάχλας. Πράγματι. Σιγά που θα μείνουμε σε αυτό, πάμε στα σημαντικά. Είναι αρχοντάνθρωπος.

Ο κύριος Αθανασioυ, μεγάλωσε σε πολύ φτωχό οικογενειακό περιβάλλον, στην Αετόπετρα, ένα χωριό κόσμημα του νομού Αιτωλοακαρνανίας. Το τελευταίο που σκεφτόταν όμως είναι το “Δεν μπορώ” Τι διάολο! Νέος ήταν ακόμα, υγιής, γεμάτος φιλοδοξία και με πολλή όρεξη για σκληρή δουλειά. Η περίπτωση του θα ‘ναι δώρο για τους μελετητές, που υποστηρίζουν πως ένα θέλω μπορεί να μαγέψει το σύμπαν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Από μικρός φαινόταν πως έχει κάτι ξεχωριστό, αυτό που απαιτεί ο εκλεκτός. Δεν παραπονέθηκε ποτέ, για ό,τι δυσκολίες βρέθηκαν στο διάβα του. Πολύ περισσότερο, δεν του πέρασε καν σαν σκέψη να αποστασιοποιηθεί από την οικογένεια του. Και αφού ήρθε μόνιμα στην Αθήνα, το μοτίβο του δεν είναι τίποτε άλλο από το να προκόψει και να προοδεύσει. Σήμερα έχει στήσει τις δικές τους επιχείρησης, στα ξενοδοχεία, κυρίως. Στην Ομόνοια τα έχει τα περισσότερα, έχει και ένα στο Πειραιά. Το αποφάσισε. Θα σταματήσει τα δέκα. Όσο και ο αριθμός των αδερφών του!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.