Κι όμως θα βρεις την εμπιστοσύνη στην νύκτα

Χρήστος Μαγκλάσης, Βασίλης Αθανασίου

Τρελαίνομαι για την εμπιστοσύνη. Την πολύ δυνατή λέξη, επόμενο να θέλω να γνωρίζω το καθετί γι’ αυτήν. Για το πως κυκλοφορεί στη γη το ανθρώπινο είδος τα τελευταία 10.000 χρόνια λέει πολλά αυτή η συγκεκριμένη συνθήκη. Η σημασία της εμπιστοσύνης στις σχέσεις. Ένα από τα μεγαλύτερα δώρα της ζωής. Τίποτα δεν γίνεται χωρίς τη συμμετοχή της εμπιστοσύνης. Αυτή, όμως, δύσκολα κερδίζεται. Πρέπει να παίξεις δίκαια, έντιμα. Με κριτήριο όχι την πάρτη σου, το προσωπικό σου όφελος. Να μην κάνεις παιχνίδι περίεργο, παρασκηνιακό. Ειδικά στην νύκτα, κανένας δεν έχει εμπιστοσύνη σε κανέναν. Παντού η πρωταγωνιστεί.

Πάντα στη ζωή θα υπάρχουν οι εξαιρέσεις. Το μέγα θα το βρεις στην περίπτωση του Cabana live stage. Από τα πιο αξιοπρεπέστατο νυχτερινά κέντρα στην Αθήνα. Χρήστος Μαγκλάσης, Βασίλης Αθανασίου, το επιχειρηματικό δίδυμο του. Τα αφεντικά. Και στην πράξη, όχι απλά στα χαρτιά, στα λόγια, να γίνει κατανοητό, ο δεύτερος έχει τυφλή εμπιστοσύνη στον πρώτον. Για αυτό και έγινε συνέταιρος του. Κάποιοι θα πουν ”το ξέρω”, διατηρεί ξενοδοχεία..πολλά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.