Μύκονος: Συλλήψεις για ναρκωτικά σε πάρτι με Σαουδάραβες – Έφταναν ακόμα και με σκάφη στη βίλα

Στην πολυτελή βίλα στον Ορνό της Μυκόνου οι καλεσμένοι με τον μόνο τρόπο που δεν έφταναν στο πάρτι ήταν με… ελικόπτερο. Κατά τα άλλα τα πανάκριβα αυτοκίνητα σταματούσαν το ένα μετά το άλλο, ενώ πάνω στα πλακόστρωτα σοκάκια του «νησιού των ανέμων» οι κυρίες περπατούσαν με δυσκολία με τις ψηλοτάκουνες γόβες τους.

Υπήρχαν όμως και αυτοί που έφτασαν με τα ιδιωτικά τους σκάφη, καθώς η πρόσκληση ήταν για άτομα με «βαριά» πορτοφόλια. Ανάμεσα τους και πολλοί Σαουδάραβες που ήθελαν να γνωρίσουν την περίφημη Μυκονιάτικη διασκέδαση υπό τους ήχους της δυνατής μουσικής, των φώτων, αλλά και της χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που στην πολυτελή βίλα τα φώτα άναψαν, καθώς αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου κλήθηκαν στην περιοχή και άρχισαν να ελέγχουν τους περίπου 400 καλεσμένους. Από εκείνη την ώρα όμως το… πάρτι χάλασε και οι καλεσμένοι άρχισαν να… ξεφορτώνονται τα ναρκωτικά που κάποιοι είχαν πάνω τους.

Συνολικά οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν, με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών και παρουσία δικαστικού λειτουργού, 41,7 γραμμ. κοκαΐνης, 28,3 γραμμ. 2CB, 9,5 γραμμ. μεθαμφεταμίνης, 6,6 γραμμ. κάνναβης, 5,5 δισκία ecstasy και πλήρες σύστημα αποτελούμενο από μηχανήματα αναπαραγωγής φωτοηχητικών. 

Οι 15 συλληφθέντες διοργανωτές θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου. 

-zougla.gr/

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.