Ο σοβαρός Θανάσης Παπαγεωργίου, με βάρος και τεράστια ιστορία, βρέθηκε χθες το βράδυ στο Χάραμα! Κι όμως!

Επισκέπτεται το Χάραμα ο τραγουδιστής ηγέτης Κωνσταντίνος Αργυρός τον Ιούλιο στις 1. Με γουρλωμένα μάτια παρακολούθησαν όσοι τυχεροί βρέθηκαν μπροστά. Έκαναν το γύρο του διαδικτύου τα σχετικά πλάνα. Πολύ αναμενόμενα.

Παρακάτω. Ποια μεγάλη δύναμη, εννοώ επιχειρηματική, μόνιμα στην αθηναίική νύχτα η κυβέρνηση, έκανε απρόσμενη εμφάνιση στο ίδιο νυχτερινό κέντρου του Στέφανου Οικονόμου χθες το βράδυ; O Θανάσης Παπαγεωργίου. Φοβερά πράγματα. Να τσεκάρει τον ιδιαίτερα ανεβασμένο Αχιλλέα Αγγελόπουλο ήρθε. Όχι απλά να περάσει την βραδιά του στην Πάτρα. Δεν έχουν σχέση μαζί του αυτά. Ότι κάνει έχει πάντα σκοπό συγκεκριμένο. Μην ξεχνάτε ποιος είναι, οι διδάσκοντες στα νυχτερινά μεταπτυχιακά, την περίπτωση του κάνουν focus.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι σημαίνει αυτό, κύριε αναγνώστη; Πως έτυχε; Τυχαίο δεν τυχαίνει, μόνο το ατύχημα και αυτό όχι πάντα. Άλλη εξήγηση έχει. Ότι το Χάραμα, έπαψε να είναι μόνο το μαγαζί των πατρινών, όπως ήτανε τόσα πολλά χρόνια. Η πρόσφατη απόφαση του, να έρθει πολύ κοντά στο σήμερα, άπλωσε την φήμη του πολύ παραπέρα. Τώρα μιλάμε για το μαγαζί όλων των Ελλήνων. Αναγνωρίζεται και πανελλαδικά, με την βοήθεια της τεχνολογίας και του Τσίπας Μπλοκ. Κάθε φορά που κάποιος ξένος, θα πάρει το δρόμο για την πρωτεύουσα της Αχαΐας, θα κυκλώσει πρώτα το Χάραμα. Βέβαια, όπως το γράφω.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.