Κάνει το γύρο του διαδικτύου! Με γουρλωμένα μάτια παρακολουθούσαν στο Χάραμα, την επίσκεψη του Αργυρού, μια μέρα μετά το θρίαμβο του στην Πάτρα! Δίπλα του ο Άκης Καραβιώτης, αναμενόμενα..”Ο Τσίπας που είναι” ρώταγαν οι πιο μυημένοι

Ένα μεγάλο, εννοείται ευχάριστο, σοκ, έπαθαν πελάτες και προσωπικό του Θερινού Χαράματος, μόλις είδαν ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Αυτός ο εξωγήινος τραγουδιστής. Κανείς άλλον σαν κι αυτόν τη δεδομένη στιγμή. Λοιπόν, στο θέμα μας. Τους επέλεξε, για την διασκέδαση του, χθες το βράδυ της Παρασκευής. Μια μετά μετά την μεγαλειώδη συναυλία συναυλία του, στο γήπεδο της Παναχαϊκής.

Ήξερες απ’ έξω και ανακατωτά για την παρουσία του πατρινού επιχειρηματία, Άκη Καραβιώτη, στο τραπέζι του. Από την άποψη, ότι με τον Αργυρό, είναι φίλοι και αδέρφια, χρόνια τώρα, πολύ πριν γίνει η πρώτη φίρμα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Περίμεναν, όμως, και άλλη μια παρουσία. Του Tsipas Blog. Όλοι μας περίμεναν. Τόσα φοβερά έχουμε γράψει για αυτόν. Aλλά δεν ήμασταν εκεί. Γιατί, όχι; Δεν είναι πλέον μυστικό, η στήριξη μας αφορά πρώτα από όλα τον top of the top νυχτερινό παράγοντα, Κώστα Μπερτάκη. Έχει εξήγηση. Με την αχαριστία δεν τα πηγαίναμε ποτέ καλά. Την πόρτα της Αθηναίικής νύχτας, πρώτος αυτός μας την άνοιξε. Σαν σήμερα το θυμάμαι. 2016, ημέρα Πέμπτη, ήταν στο Τορίνο της Ιταλίας, και Κυριακή βρεθήκαμε στο Fantasia. Στο ξεκίνημα της ανοδικής πορείας του Αργυρού.

Τεσπα, πάμε στα πιο famous story, από τότε που το Χάραμα έφτιαξε instagram. Δείτε τα :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.