Ζαλίζει το νούμερο ! 170.000 ευρώ ζήτησε ο Βέρτης, για μια και μοναδική εμφάνιση στην Καλλιθέα Χαλκιδικής. Και ενώ όλοι οι λογικοί περίμεναν να τρέξουν μακριά, να φύγουν, αυτοί που του έριξαν την πρόταση…Ε, το αντίθετο έγινε! «Πάρτα, τα αξίζεις». Και το κάνουν για να κερδίσουν όνομα αθάνατο..

Λες Βέρτης και γεμίζει ο στόμας. Άλλο Καρπετόπουλος, άλλο Βέρτης. Τέτοιος τραγουδιστής είναι, όχι μόνο στην πατρίδα του, και σε πολλές άλλες πατρίδες, κάνει μεγάλο παιχνίδι. Δεν ξέρω άλλον Έλληνα τραγουδιστή να έχει απλωθεί και εκτός έδρας και τόσο πολύ. Έγινε ανάρπαστος στην Αλβανία, στην Σερβία και έχει και Χαλκιδική στο πρόγραμμα.

Που ακριβώς; Eden of shaka, στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, στις 11 Αυγούστου. Αυτή η απίστευτη μαγαζάρα, με φοίνικες, μούμιες, τον έχουν πάει πολύ άλλου..

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Eden Of Shaka | Καλλιθέα - Kleise.gr
Eden Of Shaka | Καλλιθέα - Kleise.gr
Eden Of Shaka | Καλλιθέα - Kleise.gr

Άμα θες και το παραμέσα παρασκήνιο, εμείς είμαστε εδώ. Διαβάζεις την κατάλληλη ιστοσελίδα, βέβαια. Οι πληροφορίες μας, γύρω από αυτό το event, λένε πως ο Βέρτης ζήτησε το αστρονομικό ποσό των… 170.000 ευρώ. Ο Βέρτης είναι, έχει το δικαίωμα να ζητήσει ότι θέλει. Και οι διοργανωτές, όσο και σαν σας φαίνεται τρελό, εξωπραγματικό, συμφώνησαν.

Ανάλογα θα κοστολογηθούν και οι σειρές θεατών. 10.000 πρώτη, 5.000 δεύτερη, 3.000 τρίτη, και πάει λέγοντας. Δεν μας το είπαν, εμείς το φανταζόμαστε. Από την λογική απορρέει.

Καταλήγω με αυτό. Οι παίκτες που βρίσκονται πίσω από αυτό το νταραβερι, απλά είναι μεγάλοι παίκτες. Έχουν πολλά λεφτά, ενήργσαν για την φήμη τους, το όνομα τους, υπέρ της υστεροφημίας τους, την άλφα και τη βήτα ιδέα και ιδεολογία τους. Το μέγα κίνητρο είναι προσωπικό.

Διαβάστε επίσης : Κάνει το γύρο του διαδικτύου! Με γουρλωμένα μάτια παρακολουθούσαν στο Χάραμα, την επίσκεψη του Αργυρού, μια μέρα μετά το θρίαμβο του στην Πάτρα! Δίπλα του ο Άκης Καραβιώτης, αναμενόμενα..”Ο Τσίπας που είναι” ρώταγαν οι πιο μυημένοι

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.