Ο σωστός δρόμου του….κοιμάμαι και ξυπνάω με ένα όνειρο τρελό

Δεν το κρύβω. Το παραδέχομαι, έχω αδυναμία στα άτομα, με την φωτιά μέσα στα στήθη τους. Είναι η κατάλληλη λέξη, για να εκφράσω το πως βλέπω το μέγα γεγονός. Να ξεφεύγεις από τα σύνορα των στενών ορίων, και το όνειρο σου να το ντύσεις με ηρωισμό, δηλαδή από ενέργειες που χαρακτηρίζονται από μεγάλη τόλμη, ακόμη και αυτοθυσία, μπροστά στην επιδίωξη ενός υπέρτερου σκοπού. Αυτή είναι η καθημερινότητα των λίγων ατόμων. Και πριν κόψουν την κορδέλα στα αποκαλυπτήρια, να συζητούνται τόσο πολύ, σε γνωστούς τους κι άγνωστους, μόνο με τις φωτογραφίες, που ανεβάζουν μέσα από τα λεγόμενα social media. 

Αποστολία Ζώη έβαλε ο κύριος Γιάννης Πετρόπουλος και φωτιά πήρε το τηλέφωνο του, πολύ τους αρέσει, φανερά το δείχνουν. Φοβερό. Μπορείς να συνδεθείς, έχεις παρακολουθήσει τις καλύτερες φάσεις του έργου Area music hall. Τι ωραίο θα ήταν να κουμπώσει μαζί με Χρήστο Σαντικάι. Δεν είναι επίσημα κλεισμένο, αλλά για εκεί πάει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Μόνο όποιος προσπαθεί πετυχαίνει, έχει βγει το πόρισμα από το τσίπας μπλοκ. Κι αυτό κάνει, ο Γιάννης Πετρόπουλος με τον Χρήστο Ζωγράφο, με συνεχή ταξίδια στην Αθήνα, με επαφές, με ραντεβού με τους πολύ του ελληνικού πρωταθλήματος νύχτα. Με παικταράδες. Με ονόματα τρανταχτά.

Κάπως έτσι, συνάντησαν και τον Θοδωρή Φέρργη, στο στούντιο του Σαντικάκη τον πέτυχαν.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.