Δεν είναι να το προσπεράσεις

Είναι υπέροχο νέο. Είναι αχτίδα φωτός, σπουδαίας σημασίας, συνολικά για το λαικό τραγούδι!. Λέει το tsipasblog στoυς οργανωμένους της νύχτας. Οι 48.000 αναπαραγωγές στο ελληνικό Spotify. Σε αυτό το μεγάλο πλέον παιχνίδι. Και η θέση #17. Της Ιουλίας Καλλιμάνη και του 7 / 7 είναι το επίτευγμα. Το μεγαλύτερο σουξέ του φετινού δύσκολου καλοκαιριού και δεν μιλάω με τυχοδιωκτικό τρόπο. Είναι στην πραγματικότητα.

Να το μεταφέρουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη σοβαρή νύχτα και τα υπόλοιπα ΜΜΕ. Να μη το ρίξουν στα θέματα βλακείας. Να, τι πρέπει να μεταδώσουν. Τους το έχω έτοιμο : Κόντρα στη νέα τάξη μουσικών πραγμάτων, των κακών ράπερ, που σαφώς τα ραδιόφωνα και οι δισκογραφικές τους έφεραν, η μούσα του Tokyo Theater Athens, έσπασε αυτό το καθεστώς. Δεν υπάρχει άλλος λαϊκός, μέχρι το #50, αυτή μόνο, ψάξε το.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σου δίνει την πάσα, δεν έχεις πρόβλημα…να σκεφθείς χειμώνα, που θα είναι οι περισσότερες των νυχτερινών ΠΑΕ, και που η Καλλιμάνη. Για τους παίκτες που βλέπουν πίσω από την κουρτίνα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.