Οικονομόπουλος στη Θεσσαλονίκη, Ιακωβίδης στο Φαντασία και η βομβά Αργυρός Ρουβάς μαζί- Δεν μπορούσε να τα κρατήσει άλλο! Όλα είχαν αποκαλυφθεί, όλοι τα ήξεραν από το Τσίπας Μπλοκ – Για αυτό και με εντολή Μπερτάκη, ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης-του Newspistol- τα έβγαλε και επίσημα!

Ο επιχειρηματίας των νυχτερινών κέντρων Teatro, Fantasia, Vogue Κώστας Μπερτάκης

Τα αποκλειστικά, τα απανωτά, τα μεγάλα. Αυτά του Τσίπας Μπλοκ. Η Ιστορία τι έχει δείξει ; Πως αμέσως ανταποκρίνονται, δεν αργούν να βρουν την πηγή επιβεβαίωσης τους. Τέτοια παραδείγματα είναι πολλά. Πάρα πολλά. Στην πολιτική, στα media, στις business, και αν θέλομε να βρούμε τα πιο πολλά, θα πάμε στον κόσμο της νύχτας, που εκεί δεν έχουμε αντίπαλο, κάθε αντίπαλος μας δεν είναι αντίπαλος. Θεοί είμαστε.

Αυτό ακριβώς έγινε, λοιπόν, με τις αποφάσεις, του χειμώνα, του στρατοπέδου Κώστα Μπερτάκη. Από την Θεσσαλονίκη και το Vogue, θα ξεκινήσει ο Νίκος Οικονομόπουλος. Όταν μετά κατέβει στην Αθήνα, βέβαια, θα τον δούμε στο Fantasia. Aποκλείεται να γίνει κάτι άλλο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κι όταν λέμε Fantasia, η αρχή θα γίνει τον Σεπτέμβρη, με αυτούς που μας λένε “Γεια σου, μωρό μου τι κάνεις”, εννοούμε Πέτρο Ιακωβίδη και Ζόζεφιν. Το ξεκίνημα εκεί, στο αύριο στη Θεσσαλονίκη (Vogue).

Κι o νούμερα αυτή στη στιγμή στις θρησκείες της νύχτας, με το όνομα Κωνσταντίνος Αργυρός, τι λες να κάνει και με ποιον μαζί ; Κάπου εδώ, μπαμ μπουμ βαράνε τα καμπανάκια. Στο Teatro, μαζί με αυτόν που δίπλα από την λέξη σταρ, είναι το όνομα του, τον Σάκη Ρουβά, θα τον δούμε. Οι δύο θεοί μαζί. Τους ενώνουν τόσα πολλά. Όποιος ασχολείται με το betting και το στοίχημα, τα βάζει όλα τα λεφτά του και από τώρα, και θα κερδίσει σίγουρα.

Και επειδή τον ντόρο τον σήκωσε, τα μάτια τα άνοιξε, πάλι το Tsipas Blog. Με το “προφητικό” δημοσίευμα της 9ης Ιουνίου, και στις 3 Αυγούστου, το δώσαμε ως απολύτως σίγουρο. Και ο Μπερτάκης δεν είχε λόγο κανένα, δεν μπορούσε να τα κρατήσει άλλο. Τόσα τα άλλα, όσο κυρίως αυτό, τα έβγαλε ότι είναι δουλειές επίσημες, και με την βούλα, τελειωμένες. Μέσω του Newspistol.gr, το σαιτ του συνεργαζόμενου από τα παλιά δημοσιογράφου, Χάρη Λεμπιδάκη, τα έβγαλε.

Τα σχετικά δημοσιεύματα :

Αποκλειστικό : Τινάζεται η νύχτα στον αέρα με το σχήμα που θα δούμε στο Teatro Athens !
Ο Νίκος Οικονομόπουλος ανεβαίνει στην Θεσσαλονίκη. Μαζί με Λιβάνη – Αδάμου στο Vogue !
Κλείδωσε το σχήμα στο Fantasia : Ιακωβίδης – Josephine – FY !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.