Τα 2.000.000€ “δάγκωμα” στον εφοπλιστή από απατεώνα “επενδυτή” γιο π. υπουργού! Η ενέδρα την Τρίτη το βράδυ στην Λεωφόρο Ποσειδώνος και οι πυροβολισμοί μόλις βγήκε από γνωστό Club

Το να χρωστάς είναι κακό πράγμα ειδικά όταν έχεις κοροϊδέψει και έφαγες τα λεφτά που σου εμπιστεύτηκαν.

Τις καλές εποχές του χρηματιστηρίο, ο γιος π. υπουργό του ΠΑΣΟΚ είχε πληροφορίες που τις εξαργύρωνε με σοβαρό αντίτιμο σε φίλους! Ένας από αυτούς ήταν και ένας, μεσαίου μεγέθους εφοπλιστής. Η αλήθεια είναι ότι είχε βγάλει λεφτά από τον γόνο της πολιτικής οικογένειας, που δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του, και αν τον ρωτήσεις τι δουλειά κάνει θα σου πει “επενδυτής”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πριν από 2 χρόνια πάσαρε στον φίλο του εφοπλιστή έναν Σαουδάραβα για να κάνουν δουλειές με πετρέλαια. Για να μην σας τα πολυλογούμε ο Σαουδάραβας ήταν ένας κοινός απατεώνας! Αυτό το γνώριζε ο Νικολάκης. (Έτσι λένε τον “επενδυτή”). Με τούτα και με εκείνα, ταξίδια, ενοικιάσεις γραφείων, προκαταβολές και την αγορά 2 πρατηρίων καυσίμων στον νομό Αττικής, το χέρι μπήκε βαθιά στην τσέπη. 2 εκατομμύρια ευρώ ήταν το “δάγκωμα”.

Πριν από λίγους μήνες ο εφοπλιστής έμαθε ότι ο Σαουδάραβας είχε αποφυλακιστεί από τα Αραβικά Εμιράτα, καταδικασμένος για απάτες, έχοντας εκτίσει 11 χρόνια φυλακή. Την Τρίτη το βράδυ έξω πολύ γνωστό club της παραλιακής που σχεδόν πηγαίνει κάθε βράδυ ο γόνος τον περίμεναν 3 “Μανιατάκια”. Μαζί τους ήταν και ο “υπασπιστής” του εφοπλιστή που λύνει και δένει για όλες τις δουλειές του. Δεν μιλάμε για μπράβο αλλά για τον άνθρωπο του. Μόλις είδαν να βγαίνει από το Club ο “δαγκωματίας” τον πλησίασαν αλλά αυτός κατάλαβε τι θα ερχόταν και έφυγε γρήγορα με το αυτοκίνητο του. Ακολούθησε πραγματική καταδίωξη και στο ύψος της Λεωφόρου Ποσειδώνος έξω από γνωστό ψητοπωλείο έπεσαν οι πρώτες σφαίρες από το αυτοκίνητο των “φουσκωτών”. Η καταδίωξη συνεχίστηκε μέχρι που χάθηκαν τα ίχνη της.

Η παροιμία λέει πως ότι αρχίζει… τελειώνει!’

πηγή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.