Ο Οικονομόπουλος του χειμώνα : Που πρώτα, που μετά, έχει συμφωνήσει με Μπερτάκη

Δεν περιμένεις από το Τσίπας Μπλοκ, να γράψει ύμνους για τον τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο.. Το άλλο όπλο, το μεγάλο και δύναμης του επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη. Όχι δεν περιμένεις. Και αυτή είναι μεγάλη μαγκιά, η πιο μεγάλη μαγκιά, στην καριέρα του. Δηλαδή; Τι περιμένεις να γράψουμε; Ότι είναι περίπτωση σπουδαία, καλός, πολύ καλός, ο καλύτερος τη γενιάς του, και δίκαια χαρακτηρίζεται ως ο διάδοχος του Νότη Σφακιανάκη ; Όλα αυτά, αυτονόητα. Όχι, λοιπόν, στη γλώσσα του αυτονόητου, ούτε ο ίδιος θα το ήθελε.

Ας κάνουμε στροφή στα καινούργια. Να μιλήσουμε σωστά. Το από που θε ξεκινήσει τις χειμερινές του εμφανίσεις. Από τη Θεσσαλονίκη και το Vogue. Μετά θα “κατέβει” στην Αθήνα και το Fantasia. O Μπερτάκης πήρε για δίπλα του, τον Γιώργο Λιβάνη, ναι τελικά τον πήρε, ταλέντο αυτός. Παραμένει σταθερή στη θέση της η Ήβη Αδάμου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Ένα “προφητικό” δημοσίευμα! Τελικά, θα γίνει αυτό, που από τις 9 Ιουνίου, δηλαδή ένα μήνα πριν, όταν κανείς δεν το είχε πάρει χαμπάρι, το Tsipas Blog έριξε το φως επάνω του – Το οποίο πάει για ρεκόρ ! Οι δύο Θεοί μαζί !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.