Οι τραγουδιστές νικητές της πανδημίας (Ονόματα)

Aτιμο πράγμα. Σε καμιά περίπτωση αντίπαλος εύκολος. Μπλέξαμε μαζί του. Με τον κορονοϊό, ο οποίος ο πούστης κάνει κόλπα. Ντρίμπλες. Μεταλλάξεις τις λένε. Πράγματι δεν κάθεται φρόνιμα. Του δίνεις μια, και δεν πεθαίνει. Τον αντιμετωπίζεις με μάσκες και γάντια, κρατάς τις αποστάσεις, κι αυτός συνεχίζει τον αγώνα του, τον δικό του πούστικο πόλεμο.

Τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση; Θα τα βάψεις μαύρα η πολύχρωμα ; Ο μπαξές έχει και από τα δύο. Έτσι γινόταν πάντα και έτσι θα γίνεται. Άλλοι με τους μεν και άλλοι με τους δεν. Όπως το βλέπει και το ζυγίζει ο καθένας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Οι ίδιες παραλλαγές παρατηρήθηκαν και εντός καλλιτεχνικού κόσμου στην εποχή με κώδικα τον Covid-19, και με μοναδική ελπίδα το εμβόλιο. Έτσι, κάποιοι την είδαν ότι η ζωή συνεχίζεται και δούλεψαν, αλλά και δουλεύουν, για να έρθουν πρώτοι στην προτίμηση του κοσμάκη, όταν η ζωή συνεχιστεί και στη πράξη, όχι μόνο στο μυαλό μας…Αλλά άλλοι, την είδαν αλλιώς την δουλειά, ότι δεν θα είναι ξανά ποτέ η ίδια, αρά ποιος λόγος, ο λόγος της δημιουργίας, του οράματος, του σκοπού. Που σημαίνει ότι έχoυν κατεβάσει χειρόφρενο και είναι ήδη στη λίστα αναμονής της επόμενης πανδημίας. Είπαμε. Δεν είπαμε.

Πιάνω τους πρώτους, του θαρραλέους. Αυτούς που αξίζει να ασχοληθώ, γιατί πάτησαν το πλήκτρο της ελπίδας. Αυτοί που δεν τελείωσαν, γιατί έσκασε μύτη ο κορονοϊός. Ούτε επειδή πάμε από lockdown σε lockdown, χωρίς βέβαια να έχει τελειώσει το προηγούμενο. Όχι, κύριε. 

Αυτοί είναι : Νατάσα Θεοδωρίδου (πρώτη με διαφορά), Κωνσταντίνος Αργυρός (Ο απόλυτος Super Star), Νίκος Οικονομόπουλος (Στηρίζεται, που δεν στηριζόταν πριν) Λένα Ζευγαρά (καθιερωμένη πλέον, είναι η Ζευγαρά) , Θοδωρής Φέρρης (θα δούμε πολλά ακόμα), Melisses (το χουν πάει αλλού), Θέμης Αδαμαντίδης (βρήκε τον προστάτη του) Πέτρος Ιακωβίδης (σύμμαχος του ο χρόνος), Σταν (Ο κατάλληλος για όλους)!

Η κρίση είναι δική μου ενώ η σειρά τυχαιότατη.

Διαβάστε επίσης : Ήρθε τελικά η “άσπρη μέρα” στη νύχτα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.