Πέταξε τα δώρα η Παναχαϊκή, τα οποία μάζεψε ο Εργοτέλης

Τελικά, αν θέλουμε να λέμε τα πράγματα όπως έχουν, θα συμφωνήσουμε, και χωρίς να χρειαστεί να γίνουμε αυστηροί, ότι η Παναχαϊκή δεν δέχεται τα δώρα. Δεν κωλώνει να το αποδεικνύει στην πράξη. Η αποθέωση της ουσιαστικής αυτής μη δεκτικής συμπεριφοράς με το δώρο, ανέβηκε στο βάθρο ακριβώς αυτή την ημέρα. Δίνω ξεχωριστή σημασία στην σημερινή ημέρα, γιατί αυτή είναι μια ακόμα απόδειξη, μάλιστα πανηγυρική, ότι η ομάδα της Πάτρας, που κουβαλάει το βάρος της, και πρέπει να το ανυψώσει, οπωσδήποτε, πέταξε στα σκουπίδια τα δώρα από Δόξα Δράμα και Λεβαδειακό.

Ανέντιμη η Παναχαϊκή να αντιληφθεί την αξία της στιγμής, της 9ης αγωνιστικής, της Super League 2. Με 2-1, χάνει στη Δράμα, από την διαλυμένη μέχρι και πριν δύο αγωνιστικές Δόξα, ο πρωτοπόρος Ιωνικός, παρότι ο Τσιριγώτης, τους είχε ζεστάνει με επιπλέον λεφτά, λεφτά πριμ. Ο Λεβαδειακός, που προερχόταν από την απώλεια της παρθενιάς του στην Πάτρα, στραβοπάτησε και πάλι. 0-0 με τον Απόλλων Λάρισας. Το χαστούκι πάει σύννεφο σε αυτή την αγωνιστική. Ηττήθηκε στην Ρόδο, απέναντι στην έκπληξή που ακούει στο όνομα Διαγόρας, η Ξάνθη, που το ένα κάρο λεφτά, που έχει σπαταλήσει, για να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια, μέχρι ώρας, πάει φούντο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να επανέλθουμε στην Παναχαϊκή, για την οποίαν μια «πικρόγλυκη γεύση» της έμεινε μετά το 0-0 με τα Χανιά. Επόμενο. Επειδή δεν άνοιξε την αγκαλιά της, να δεχτεί τα… χαριτωμένα δώρα από τους αντιπάλους της. Αλλά, βλέποντας το και από την άλλη, για να έχουμε σχέση με την πραγματικότητα, δεν είναι καθόλου κακή η ισοπαλία, διότι συνδυάζοντας το με τις γκέλες των άλλων, μειώνει ακόμη πιο πολύ την απόσταση από Ιωνικό και Λεβαδειακό. Μείον 3 από τους Νικαιώτες και μείον 2 από τους Βοιωτούς. Και, πλέον, και μείον 2 και από τον Εργοτέλη, που μετά το 0-1 με την Ιεράπετρα, μπήκε και αυτός σε δυναμική ανόδου, καθώς ακολουθούσε από πίσω και μάζεψε τα δώρα που πέταξε η Παναχαϊκή.

Τελικά, σε αυτό το φετινό πρωτάθλημα της Super Legue 2, όλοι είναι ικανοί για όλα, για αυτό και το γουστάρω.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Διαβάστε επίσης : Η Παναχαϊκή, ζωντανή στο έργο, που τώρα θα παιχτεί

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.