Ήρθε τελικά η “άσπρη μέρα” στη νύχτα

Αυτή, ναι, είναι η “άσπρη μέρα”, που περιμένανε στην νύχτα. Κάτασπρη κανονική. Και δεν υπάρχει αμφισβήτηση, διότι πρόκειται για γεγονός, όχι κάποια εκτίμηση. Μπορεί ο Μητσοτάκης, μέχρι χθες να την είχε στην απέξω. Όμως, αυτή η ..Μήδεια, “ουρανοκατέβατη” στην κυριολεξία, άλλαξε όλο το κλίμα, ρε, παιδί μου, τo έκανε ..στρωτό. Αυτό το “άσπρη μέρα” στην νύχτα, είναι με πλάκα και συνέπεια της επέλασης του ιστορικού χιονιά, που επισκέφτηκε και την χώρα μας και μάλιστα την Αθήνα, την άσπρισε τόσο πολύ, που το πρωί που ξύπνησαν, οι πρωτευουσιάνοι, έτριβαν τα μάτια τους. Λες και τους κάνουν πλάκα και για μια στιγμή, να μην θυμούνται πως έκαναν την διαδρομή Αθήνα προς Μόσχα.

Κι όμως, μετά τον Covid-19, όπως λέμε πράκτωρ 007, που μας κάνει πλάκα χοντρή, ήρθε τώρα η Μήδεια και μας λέει ότι όπως πήγε το έργο, μια πλάκα επιπλέον δεν βλάπτει. Πάρτε το χαλαρά. Ρίξτε το στο καλαμπούρι και τα αστεία. Θα σας κάνει καλό, έστω για πέντε λεπτά, στον ψυχικό σας κόσμο. Έτσι, κάποιοι, δεν έχασαν την ευκαιρία, βγήκαν έξω, να κόψουν ξύλα για το τζάκι, να μαζέψουν το χιόνι έξω από την πόρτα τους, και μαζί απαθανάτισαν τη στιγμή της “‘άσπρης μέρας”
στα νυχτερινά κέντρα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.