“Oι ένοχοι τιμωρούν τους αθώους” το συμπέρασμα του Γονίδη

«Η τέταρτη τεχνολογική επανάσταση, που επιταχύνεται λόγω κορονοϊού, εξαφανίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και την μεσαία τάξη. Το θέμα είναι ότι πρέπει οι πολιτικοί να ασχοληθούν με αυτό που συμβαίνει εντατικά…και να προβλέψουν τι μέτρα θα πρέπει να πάρουν. Διότι δεν είναι μόνο η ανεργία, που θα αυξηθεί κατακόρυφα λόγω της τηλεπωλησης και των αγορών μέσω Διαδικτύου είναι και οι λαθρομετανάστες που θα πρέπει να επαναπατριστούν το ταχύτερο δυνατόν. Όταν ο κορονοιος θα φύγει κάποια στιγμή το πρόβλημα θα είναι τεράστιο αν δεν παρθούν μέτρα απο τωρα. Εύχομαι να μην ξυπνήσουμε μετά την τραγωδία».

Η κουβέντα αυτή ανήκει στον “ποιητή” Σταμάτη Γονίδη, ο οποίος κατά τον tsipasblog.gr, είναι ο μόνος από την καθόλου ωραία κοιμώμενη νύχτα, που κρατάει αντίσταση. Αντιστάσεις στην κρίση του κορονοϊού, μα περισσότερο στις επιλογές της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι, κατεστραμμένοι, ψυχολογικά και οικονομικά, με μόνη ελπίδα την ..θριαμβευτική έλευση του εμβολίου, όπως η Πηνελόπη περίμενε καρτερικά τον Οδυσσέα, δεν κουνιέται φύλλο, και ο Γονίδης δείχνει και πάλι τα δόντια του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σήμερα έγραψε τα παραπάνω. Χθες τα παρακάτω :

“Τι δεν καταλαβαίνουμε;;;Πως έφτιαξαν έναν ιο που τους ξέφυγε; Πως το είχαν σχεδιάσει κι ανακοινώσει χρονια πριν συμβεί. Γιατί μένουν ατιμώρητοι; Πως έπρεπε να θυσιάσεις την ελευθέρια σου για την υγεία σου…Πως αυτός ήταν ο μόνος τρόπος για να υπακούς σε νόμους αντισυνταγματικούς, για να μην σ’αφηνει ο φόβος να αντιδράσεις. Πως θα σου πάρουν ότι έχεις τελικά και θα είσαι άβουλο ον στα χέρια τους…Έρχεται το πρώτο εμβόλιο…ΥΓ Συμπέρασμα οτι οι ένοχοι τιμωρούν τους αθώους…2020 ο προθάλαμος”.

Διαβάστε επίσης : «Μη μου κουνάς το δάχτυλο- Γιατί έφυγα από το σπίτι 12 χρονών, για να μη μου κουνάνε το δάχτυλο»- Γονίδης στο Tsipas Radio

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.