Οι δυο τελευταίες στροφές του Fever και τα καλοκαιρινά πλάνα του μεγαλομέτοχου Παπαγεωργίου! Η βάση Κουρούτα και η συζήτηση για πιθανές δουλειές, σε Μύκονο και Πάτρα

Στους μεγάλους πρωταγωνιστές της φετινής νύχτας είναι πάλι το Fever. Είναι το νυχτερινό κέντρο του Θανάση Παπαγεωργίου. Περίεργα ίσως να πρωτακούστηκε στον πολύ κόσμο, όταν ανακοίνωσε την ένωση δυνάμεων του Γιάννη Πλούταρχου και της Πάολα. Να περάσουμε όμως στην πράξη. Αυτή μετράει μόνο. Το ταμείο που λένε. Να πούμε, έσπασε το ταμείο αυτή η έμπνευση, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, πήρε όλους τους οπαδούς του λαικού και της καψούρας. Έτσι έγινε με σιγουριά! Δεν μπορείς να το πεις πως δεν έγινε.

Διαβάσαμε, λοιπόν, πως έφτασε η ώρα να πέσει η αυλαία. Πότε θα γίνει; Σάββατο 25/3 και Σάββατο 1/4, είναι οι δύο τελευταίες στροφές.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μετέπειτα για το Fever, θα δούμε, υπάρχει πολύς καιρός μέχρι τον επόμενο χειμώνα. Όλα στη σειρά τους. Ο πρόεδρος του, ο Παπαγεωργίου, για το καλοκαίρι, που εκτός της βάσης του, της Κουρούτας. Κλασσικά, αναμενόμενά. Δεν αποκλείεται να ανοίξει δουλειές και στην Μύκονο. Η βασίλισσα του χοντρού παιχνιδιού. Είναι σε συζητήσεις, θα δούμε τι αποτέλεσμα θα φέρουν.

Με την ευκαιρία, που η κουβέντα έφτασε εδώ, μην ξεχάσουμε και αυτό που είδατε στο αμέσως προηγούμενο επεισόδιο. Πάντα από το κανάλι του Tsipas Blog. Ο τίτλος του “Φήμη ή αλήθεια ; Υπάρχουν διαρροές ότι συζητάει να μπει σε καλοκαίρια μπουζούκια της Πάτρας, ο παίκτης από την νυχτερινή Αθήνα, που αρκεί να πεις μόνο το όνομα του και θα καταλάβεις πολλά: Θανάσης Παπαγεωργίου! Εννοείται πως αλλάζει όλο το τοπίο, αν τελικά αυτό γίνει!”

Αποκάλυψη για Mr Fever : Υπό άκρα μυστικότητα, αγόρασε και δεύτερο  νυχτερινό κέντρο! - Tsipas Blog
Θανάσης Παπαγεωργίου
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.