Το φυλακή στους πολιτικούς εγκληματίες, θέλει να το κάνει πραγματικότητα

“Φυλακή στους πολιτικούς εγκληματίες εδώ και τώρα !”. Από συνθήματα πάντα πηγαίναμε καλά. Να μη ξεχνιόμαστε. Από φυλακή, είχαμε πρόβλημα, και σε θα συνεχίσουμε, σιγά μην αλλάξει κάτι. Μόνο αν αλλάξουμε εμείς. Η Ελλάδα έχει μάθει να ζει με τον πολιτικό, που δεν ευθύνεται για τίποτα ή δεν ξέρει τίποτα. Έτσι μας έχουν μάθει. Κι αν δεν είναι τώρα η ώρα να τους κάνουμε πέρα, να ξεμπερδεύουμε μια και καλή με αυτούς, θα συνεχίζουν να σε ταλανίζουν μια ζωή, εσένα κι αύριο τα παιδιά σου. Δεν θα δεις ποτέ την άσπρη μέρα.

Κάνουν παιχνίδι κάποιοι πονηροί με τα συνθήματα “Φυλακή στους πολιτικούς εγκληματίες εδώ και τώρα !” κι άλλα τέτοια, αλλά στη περίπτωση του Φίλιππου Καμπούρη, θέλει να το κάνει πραγματικότητα. Με την βοήθεια σας φυσικά. Είναι ο γνωστός δημοσιογράφος, ο όποιος είναι υποψήφιος βουλευτής με την «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου στο Β1 Βόρειο Τομέα Αθηνών.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σας περιμένει όλους αύριο, στην ομιλία του, στο Συνεδριακό Κέντρο Νέας Ιωνίας, στις 18:30.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και κείμενο που λέει "ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ YΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ B1 ΒΟΡΕΙΟΥ TOMEA 26 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ 18:30 ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ (Δίπλα στον ΗΣΑΠ) Πατριάρχου Ιωακείμ 4 Νέα Ιωνία <Φυλακή στους πολιτικούς εγκληματίες εδώ και τώρα! > ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛYCH ΚΥΡΙΑΚΟς ΒΕΛΟΠΟΥΛΟς"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.