Φήμη ή αλήθεια ; Υπάρχουν διαρροές ότι συζητάει να μπει σε καλοκαίρια μπουζούκια της Πάτρας, ο παίκτης από την νυχτερινή Αθήνα, που αρκεί να πεις μόνο το όνομα του και θα καταλάβεις πολλά: Θανάσης Παπαγεωργίου! Εννοείται πως αλλάζει όλο το τοπίο, αν τελικά αυτό γίνει!

Χρόνια τώρα είναι από τους μεγάλους αρχηγούς, στη νυχτερινή ζωή και διασκέδαση της Αθήνας. Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία. Μιλάει η Ιστορία που ποτέ δεν διαψεύδεται. Που πάντα επιβεβαιώνεται. Ποιος το λέει αυτό; Ο άγραφος νόμος. Από τους ισχυρούς και σίγουρα με τις κεραίες του πάντα ανοιχτές, εκεί που θα του σφυρίξουν πως υπάρχει η ευκαιρία. Δεν θα βιαστεί όμως. Θα περιμένει την κατάλληλη στιγμή, για να χτυπήσει.

Ακόμη και στην Πάτρα; Εννοείται πως ναι. Αυτή που δεν πίστευε κανείς, κι όμως φέτος ξανασηκώθηκε, πήρε τα πάνω της. Και θα φτάσει ακόμη πιο ψηλά, μέχρι τον ουρανό, αν επιβεβαιωθούν οι φήμες και ο Θανάσης Παπαγεωργίου, μπει σε καλοκαιρινά μπουζούκια. Αν γίνει, το αφεντικό του Fever, θα παίξει πολύ δυνατά, με όλες τις φίρμες. Τον νυχτερινό χάρτη της αχαϊκής πρωτεύουσας, εννοείται πως θα τον αλλάξει. Άνετα!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτό δεν το ξέρει κανένας. Ούτε είναι σε θέση κανένας να το μάθει. Αυτό μόνο το Τσίπας Μπλοκ το ξέρει.

Διαβάστε επίσης : Βιάστηκαν, ως συνήθως, και έφαγαν τα μούτρα τους! Το ‘πε και το ‘κανε η Πάολα : Δώρισε τα χρήματα που υποσχέθηκε στους τραυματίες της ΜΕΘ- Οικονομική βοήθεια ωστόσο σε αυτές στις οικογένειες, δεν πρόσφερε μόνο η τραγουδίστρια, αλλά και το αφεντικό του νυχτερινού κέντρου Fever, Θανάσης Παπαγεωργίου, στο οποίο η ίδια εμφανίζεται και μάλιστα, με μεγάλη επιτυχία- Δηλαδή, όπως τα είπε το tsipasblog

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.