Νέο επεισόδιο στην πολύκροτη υπόθεση..Κι όμως, δεν τελείωσε !

Υπόθεση Μπίκα, Γεωργία Μπίκα. Η 24χρονη από τη Θεσσαλονίκη, που κατήγγειλε τον βιασμό της, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς του 2022, σε ξενοδοχείο της πόλης, από πάμπλουτους γόνους.

Τι είπε η Ελληνική δικαιοσύνη; Δήθεν την βίασαν. Δεν υπήρξε βιασμός. Παραμύθι. Το έπλασε. Έκλεισε οριστικά η δικογραφία (αμετάκλητο βούλευμα). Με την σφραγίδα του Αρείου Πάγου “μύθος και ψέματα” όσα ισχυρίστηκε. Απορρίφθηκε από τον εισαγγελέα Αχιλλέα Ζήση η αίτηση αναίρεσης που είχε υποβάλει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Συνεχίσθηκε το σίριαλ με το λογικό ερώτημα : Πως πληρώνει τα έξοδα και πήρε τον δρόμο του εξωτερικού, προσφεύγοντας στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο ; Γιατί; Επειδή είναι μια ιδιωτική υπάλληλος! Με το μισθό που παίρνει ; Κάποιος άλλος την σιγοντάρει, πως αλλιώς να το εξηγήσεις.

Και εκεί που το είχαμε ξεχάσει, ο σεναριογράφος αποφάσισε να δώσει συνέχεια στην πολύκροτη υπόθεση. Το νέο επεισόδιο να γράψει και μάλιστα, να του δώσει τροπή επαναστατική και ανατρεπτική. Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου αποδέχθηκε την προσφυγή της, την οποία είχε κάνει στις 22 Σεπτεμβρίου.

Αυτό σημαίνει πως η Γεωργία Μπίκα και η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσουν σε διακανονισμό, ώστε να αποζημιωθεί.

Ωστόσο, όπως τονίζει ο δικηγόρος της Γεωργίας, κ. Νίκος Διαλυνάς : «Δεν πρόκειται να δεχθεί τον διακανονισμό, διότι επιθυμεί να οδηγηθεί η υπόθεση σε δημόσια συνεδρίαση, για να υποστηρίξει ζωντανά τα όσα ακριβώς συνέβησαν, και μετά να αποφασίσει το δικαστήριο για το τελικό ποσό της αποζημίωσης»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.