Η ξανθιά ξενοδόχος της Λεωφόρου Συγγρού που “ζει και βασιλεύει” με τα 9 χρόνια κάθειρξης! Οι επαφές με τους υπουργούς της κυβέρνησης (ο ψηλός και ο κοντός), που καθαρίζουν για πάρτι της, τα κονδύλια από τα ΕΣΠΑ και τα “γραμμάτια” στα “αμαρτωλά” δωμάτια που πληρώνουν τα κορίτσια της για να απαλλαγεί από το εφετείο που έρχεται

Άμα έχεις τις άκρες σου ρε παιδί μου, ο ένας υπουργός περνάει από δίπλα σου και ο άλλος από πιο δίπλα σου. Τι και αν έχεις καταδικαστεί  πρωτόδικα για κακούργημα 9 χρόνια; Μαθαίνουμε ότι η Ξανθιά ξενοδόχος της Λεωφόρο Συγγρού ζει και βασιλεύει, απορροφώντας το ένα πρόγραμμα μετά το άλλο από τα ΕΣΠΑ χωρίς να την σταματάει τίποτα. Το τελευταίο ποσό που εγκρίθηκε είναι 4.000.000 ευρώ. Η ίδια ισχυρίζεται ότι το εφετείο θα είναι μια τυπική διαδικασία αφού τα έχει κανονίσει όλα για την αθώωση της. Μαθαίνουμε ότι με 2 – 3 κορίτσια στα αμαρτωλά δωμάτια έχει φροντίσει για όλα. Το καταλάβατε ή να το κάνουμε πιο λιανά ; Πρόσφατα το όνομα της ήρθε πάλι στην δημοσιότητα για υπόθεση πολύ σοβαρή. 

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται… 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

-ΠΗΓΗ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.