Οι αποφάσεις του Τσακουμάκου

Γιάννης Τσακουμάκος

Τι μπορεί να κάνει ο Γιάννης Τσακουμάκος στο προσεχές πρωτάθλημα; Το νέο αφεντικό του Γιώργου Λιβάνη. Ο έχων δύο νυχτερινά κέντρα, δηλαδή, το Κέντρο Αθηνών και το Estate, αλλά είναι “χωμένος” και σε άλλες δουλειές.

Και ακριβώς λόγω του ότι έχει νυχτερινά κέντρα, θα ξεκινήσει με το Estate, από 28/8, με Καίτη Γαρμπή-Διονύση Σχοινά- Alcatrash και Otherview! 100% κλεισμένο! Λένε ότι θα πάει όλη τη σεζόν, γιατί πουλάει πολύ το Γαρμπή – Σχοινας, βάλε και ότι θα μοιράζονται για πρώτη φορά την ίδια πίστα. Κολλάνε πολύ και οι πατρινοί alcatrash μουσικά εδώ, άλλα όλα θα φανούν στα ταμεία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για το “Κέντρο Αθηνών”, έχει σίγουρα Λιβάνη, αλλά πρέπει να κινηθεί προς την κατεύθυνση να αποκτήσει τραγουδιστή – κράχτη, με καλό όνομα. Μόνο έτσι θα ταράξει τα νερά. Και μπορεί να το κάνει, γιατί έχει ρευστό ο Τσακουμάκος. Το θέμα είναι να έχει διάθεση να σπρώξει πακέτα στις μεταγραφές.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.