Το «ευχαριστώ» Ζευγαρά στον Τουρατζίδη!

Λένα Ζευγαρά - Μιχάλης Τουρατζίδης

Το μεγαλύτερο «δώρο» στην Ζευγαρά έκανε ο γνωστός και πολύ πετυχημένος παραγωγός Μιχάλης Τουρατζίδης, όταν την ανέλαβε. Είχε και άλλους, αλλά με αυτήν “‘έδεσε” η χημεία. Για την Ζευγαρά ήταν αληθινή προσφορά, που προέκυψε στο δρόμο της, διότι ο Τουρατζίδης βρήκε τη συνταγή, την καλλιτεχνική, που ”ξύπνησε” την Ζευγαρά!

Ανεβάζει καθημερινά μπόι η Ζευγαρά, αλλά δεν χάνει την ισορροπία της, δεν θολώνει η σκέψη της και αναγνωρίζει την μεγάλη βοήθεια που της δίνει ο Τουρατζίδης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ιδού τι έγραψε στο facebook :

“Αισθάνομαι πως κάποιοι άνθρωποι έρχονται για κάποιο λόγο στη ζωή μας κι εμείς μπαίνουμε αντίστοιχα στη δική τους!Το δεξί χέρι χρειάζεται και το αριστερό για να πιάσουν ένα κομμάτι μάρμαρο και να το μετατρέψουν σιγά σιγά στο πιο αξιοθαύμαστο άγαλμα!Σευχαριστώ @michaeltouratzidis όχι μόνο γιατί είσαι δίπλα μου στο μουσικό ταξίδι που ξεκινήσαμε αλλά κυρίως γιατί βρήκα ένα φίλο,έναν μεγαλύτερο αδερφό ,ένα ακόμη μέλος της οικογένειας μου, ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ με καρδιά μικρού παιδιού που ρέουν στο αίμα του νότες !Τρέλα θέλει η ζωή και μπόλικη μουσική …”

Διαβάστε επίσης : Στην καλοκαιρινή, περιορισμένων θέσεων, λίστα Ζευγαρά, ο Παπαγεωργίου

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.