Οι Αχαιοί αποφάσισαν, ο Θέμης Μπάκας είναι σίγουρος, με το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, θα μπει στη Βουλή !!! Ξεκάθαρο μήνυμα νίκης, μετά τη χθεσινή προεκλογική ομιλία του, που δεν έπεφτε καρφίτσα (βίντεο και φωτογραφίες)

Επειδή όσο πλησιάζουμε στις κάλπες των εθνικών εκλογών, γίνεται λόγος πολύς σχετικά με ποιος έχει πάρει το «κεφάλι», ποιοι εξελίσσονται στο δυνατό τους «χαρτί» των κομμάτων εξουσίας, που κάνουν τους παράγοντες, τους νταραβεριτζήδες, και αξιοσέβαστους κυρίους, να σέρνονται πίσω τους. Σας ενημερώνω σήμερα, για μια «κρυφή δημοσκόπηση» με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μόνο εδώ. Έχουμε πει ότι το tsipasblog.gr δεν είναι για τους τεμπέληδες της σκέψης. 

Δημοσιογράφος, που έχει φάει με το κουτάλι όλες τις εκλογές μας είπε :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Υποψήφιος βουλευτής του Σύριζα στην Αχαΐα, που έχει καταπλήξει τον κόσμο, με τις απίστευτες επιδόσεις του, έχει καταφέρει να τον μάθουν όλοι, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των νέων, και βγει δεν βγει, δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει. Το έχει υποσχεθεί και ότι υπόσχεται αυτός, να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα, θα κάνει την πράξη. Μπορείς να το πεις πλέον, πολλοί στοιχηματίζουν και μάλιστα ξεκάθαρα και ανοιχτά, την εκλογή του.

Είμαι σίγουρος ότι θα το καταλάβετε πολύ γρήγορα, αν δείτε τις εικόνες από την κεντρική προεκλογική ομιλία του Θέμη Μπάκα. Χθες στις 8 μ.μ., στο καφέ-ρεστοράν Due Piani (Αγίου Νικολάου 47), έγινε.


Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, σαξόφωνο, ποτό και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, ποτό, ηχείο, πλήθος και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, ποτό, φωτισμός, πλήθος και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, φωτισμός, οδός, Τάιμς Σκουέρ και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, φωτισμός, σαξόφωνο και πλήθος
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.