Ο τραγουδιστής με τις πολλές διαστάσεις, συμφώνησε για το καλοκαίρι να είναι στο ESTET Athens

“Μαζί Σου Η Θάνατος”, “Χωρίς Εσένα”, “Δεν Ξέρεις Τι Θέλεις, “Παρεξήγηση”, “Θα Κάνω Ό,τι Θέλω Για Τη Ζωή Μου”, “Ανατροπή”, “Δεν Δικαιολογείται”, “Ξημερώματα”, “Είναι Πρώτη Φορά”, “Χαμένο Παιδί”, “Μια Φορά”, “Έλυνε και Έδενε”, “Οι Άνθρωποι Αλλάζουν.

Τραγούδια για καψούριδες, χωρισμένους, ελεύθερους, νταήδες, κουτσαβάκια, για αυτούς που θέλουν να περνάνε απλώς καλά, για όλο τον κόσμο. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας του Νίκου Κουρκούλη. Αν ρωτήσεις τον γνήσιο νυχτόβιο, την κουβέντα αυτή θα σου πει. Δηλαδή; Έχει πολλές διαστάσεις.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Γεννήθηκε στην Καβάλα, στις 27 Αυγούστου 1972 και είναι Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής. από τους σημαντικότερους του γενιάς του. Την αγάπη του για τη μουσική την κληρονόμησε από την γιαγιά του, η οποία έπαιζε μπουζούκι καταπληκτικά. 

Σα χθες, μου έρχεται στο μυαλό, από το κοντινό παρελθόν, που τον έχω δει να τραγουδάει εκεί και εκεί, σπουδαία πράγματα έχει κάνει. Και με έχει γεμίσει με ένα σωρό ωραίες αναμνήσεις, που συνέχεια βγαίνουν στην επιφάνεια. Λες και δεν πέρασε καμία ημέρα.

Έλα, όμως, που το ονειρεμένο χθες, θα έχει ανάλογη συνέχεια, με το σήμερα, με το Frangelico ESTET Athens. Οριστική είναι η συμφωνία με τι νυχτερινό κέντρο του Θανάση Γκουγκούση. Τέλος του μήνα ξεκινάνε. Με νεαρούς και ταλαντούχους τραγουδιστές, πλαισιωμένος από κάτω.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.