Με τη μεγαλύτερη διάρκεια, το Bodega βγάζει σούπερ δυναμική

Για ποιο Bodega μιλάμε; Γιατί το νυχτερινό κέντρο, αυτό του Μιχάλη Αμπαρτζάκη, στο Περιστέρι, δεν είναι μαϊμού; Συνήθειά, ιλουστρασιόν και δεν βάζεις στο κάδρο μαζί με όλα τα άλλα; Μόνο ο αληθινός νυχτόβιος τα λέει χωρίς δευτερολογίες. Τα λέει χοντρά και τσουβαλάτα : Με πορδές δεν θα είχε καμία τύχη και δεν θα γινόταν πιστευτό, σποράκια για τα περιστέρια θα γινόταν, στη εποχή που όποιος δείξει την μεγαλύτερη αντοχή, θα κερδίσει.

Μπήκαμε κιόλας στην ουσία. Την Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2022, ξεκίνησε και από τότε, μέχρι σήμερα 13 Μάϊου 2023, που καλοκαίριασε, πηγαίνει ασταμάτητα. Και εννοείται πως θα συνεχίσει. Γνωρίζετε πολύ καλά πως κάνει, δηλαδή, αυτό που καμία άλλη νυχτερινή ομάδα, δεν έκανε ή δεν θα κάνει. Και η επικοινωνιακή της δυναμική, που έχει αποκτήσει, είναι τεράστια. Είναι παρακαταθήκη, για το έργο, που θα στηθεί στο ερχόμενο πρωτάθλημα και θα είναι ακόμη μεγαλύτερο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

𝐁οdega live experience, κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Σάκης Αρσενίου, Χριστίνα Σάλτη, Έλενα Τσαγκρινού & Γιώργος Βέρος!

Συμμετέχουν: Angelita & Γιάννης Λάφης.

RSRV: 210 50 50 800 – 6937 128 555

Αγίας Παρασκευής 67, Περιστέρι

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και φωτισμός
Μπορεί να είναι εικόνα φωτισμός
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και φωτισμός
Μπορεί να είναι εικόνα αυτοκίνητο και οδός
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που χορεύουν και ποτό
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.