O Υπ.Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεμιστοκλής Μπάκας «συστήθηκε» με την νέα ιδιότητα στο Ionian tv

Ο Θεμιστοκλής Μπάκας, Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου E-RealEstates και οικονομικός αναλυτής – στεγαστικής πολιτικής, αδιαμφησβήτητα δεν είναι ένα πρόσωπο που περνάει απαρατήρητο. Είναι ένας νέος που έχει κάνει πολλά και έχει να πει ακόμη περισσότερα !

Είναι ο νέος που ανακατεύει την «τράπουλα»,  δεν είχε αυτοσκοπό τη συμμετοχή του στις εκλογές, αλλά, την ενεργή πορεία από την ηλικία των 21ετών ως επαγγελματίας και μάλιστα πετυχημένος – με αποδοχή από το σύνολο των κομματικών παρατάξεων ( όλοι κάτι έχουν υιοθετήσει από τις προτάσεις του).

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πολλοί θεωρούσαν ότι οι σχέσεις του με τα «μεγάλα» κανάλια της Αθήνας, τα κανάλια Πανελλαδικής εμβέλειας θα ασθενήσουν εφόσον έθεσε υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ, αντιθέτως… δεν τον έχουν αφήσει σε «χλωρό» κλαρί !

Τις τελευταίες δυο ημέρες, εκτός των συνεντεύξεων του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ( Ionian tv, Achaia tv, Lepanto tv, Max fm, Super tv ), έχει δώσει δυο συνεντεύξεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, έχει βγει στα Παραπολιτικά 90,1, ενώ γνωρίζουμε ότι θα βρεθεί στην Αθήνα για να συμμετέχει σε ντοκιμαντέρ της δημόσιας τηλεόρασης και να δώσει συνέντευξη στο Open tv δια ζώσης.

Όσον αφορά τον Θεμιστοκλή Μπάκα, οι δημοσιογράφοι του Ionian tv και η διοίκηση των γνωρίζουν χρόνια. Πολλές φορές έχει καλεστεί να αναλύσει θέματα τις επικαιρότητας αλλά και μείζον κοινωνικά θέματα στον τηλεοπτικό σταθμό.

Αλλά, αυτή τη φορά .. έπρεπε να ξανά συστηθεί ! Να συστηθεί με την νέα του ιδιότητα, την ιδιότητα που του πρότεινε ο Αλέξης Τσίπρας, του υποψηφίου Βουλευτή στην Αχαΐα.  

Η έγκριτη δημοσιογράφος Λίνα Μπάστα, αναφερόμενη στον Θεμιστοκλή Μπάκα, του έθεσε τις παρακάτω ερωτήσεις:

  1. Πως ένας νέος άνθρωπος, ένας άνθρωπος πάρα πολύ παραγωγικός, με πάρα πολλές δραστηριότητες αποφασίζει να μπει στον πολιτικό στίβο ;
  2. Θα έλεγε κάποιος, είστε σε μια παραγωγική ηλικία.. τώρα θα αφήσετε τη δουλειά σας και θα ασχοληθείτε με τα πολιτικά ;  Γιατί, αυτή είναι η άποψη που επικρατεί στην ηλικία αυτή !

Όλη η συνέντευξη του Θεμιστοκλή Μπάκα στο Ionian tv :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.