Ένα όνομα, καθόλου τυχαία

Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Για να γεννήθηκε πριν λίγα χρόνια, δηλαδή στην αναμπουμπούλα, την μεγάλη, και το ότι εξελίχθηκε τόσο γρήγορα, τόσο πολύ. Στην Ελλάδα, όχι σε κάποια άλλη χώρα, κάποιοι συγκεκριμένοι λόγοι δούλεψαν. Αλλοίμονο και να τα θεωρούμε όλα τυχαία και συμπτωματικά.

Κάποια συγκεκριμένη συνταγή ακολουθεί, η φιλοσοφία του κάποιο μήνυμα στέλνει. Όντως, η ΚΗΡΕΑΣ Cava είναι μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση, που δίνει έμφαση στα ελληνικά ποιοτικά προϊόντα. Σε αυτήν θα βρείτε όλες τις δημοφιλείς μάρκες ποτών και αναψυκτικών, όπως Belvedere, Smirnoff, Stolichnaya, Jose Cuervo, Johny Walker, Martini, Bacardi, Haig, αλλά και τα ελληνικά ούζα Βαρβαγιάννη, τσίπουρο Δεκαράκι, τσίπουρο οικογένειας Αποστολάκη, τσίπουρο Ηδωνικό, ούζο Μπαμπατζίμ και πολλά άλλα. Μπύρες, αναψυκτικά και νερά συμπλήρωνουν το φάσμα των προϊόντων, καθιστούν την “Κηρέας” τον πιο αξιόπιστο καθημερινό σας συνεργάτη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και άλλα πολλά. Και άλλα πολλά. Βρείτε τα όλα, με ένα κλικ ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.