Δεν είναι ακόμη μια κατασκευαστική εταιρία είναι η top!

Όταν κάποιος ακούει «Η Κορυφαία Κατασκευαστική Εταιρία στην Αθήνα…», τι σκέφτεται; Ότι δεν είναι ακόμη μια Κατασκευαστική Εταιρία. Αυτός που δεν είναι αληθινά ο πρώτος, δεν λέει είμαι ο «Κορυφαίος…». Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να προσθέσει το «κορυφαίος». Για να λέει… κορυφαίος, σημαίνει ότι είναι μεγάλος παίκτης, μπλέκεται σε μεγάλα παιχνίδια, σε προχωρημένα θέματα.

Απόλυτα κατανοητό το σύντομο φροντιστήριο. Και να τις αποστηθίσεις αυτές τις αράδες, να τις πεις όταν σε ρωτήσουν. Να δώσεις την εικόνα της υγιούς, της ικανής, της κορυφαίας Κατασκευαστικής Εταιρίας στην real estate ζωή της Αθήνας. Zafido αυτή είναι!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας, περισσότερα από 100 κτίρια και ένα εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών που ξεπερνά τα 250 άτομα, συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξη ακινήτων.

Με παγκόσμια παρουσία σε Κίνα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κύπρο και Αίγυπτο, η εταιρεία διαθέτει ένα διεθνές δίκτυο συνεργατών με εξαιρετικό τμήμα πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών, το οποίο περιλαμβάνει: κατασκευή με το κλειδί στο χέρι, καθώς και σύγχρονο facilities management, διαχείριση ακινήτων, ενοικίαση και μεταπώληση.

Zafido: Μία διεθνής παρουσία στην ελληνική αγορά, που αποτελεί το σήμερα και το αύριο στο real estate
Κτίριο Βαλτετσίου, Αγ. Δημήτριος

Η Zafido είναι μια κατασκευαστική εταιρεία που παρέχει πλήρεις υπηρεσίες και διαθέτει ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο ανάπτυξης ακινήτων. Η έμπειρη ομάδα της Zafido αναλαμβάνει από την αρχή ως το τέλος όλες τις υπηρεσίες που αφορούν τα έργα της: τη μελέτη, την αδειοδότηση, την κατασκεύη, τον σχεδιασμό των εσωτερικών και περιβάλλοντων χώρων, καθώς και την εσωτερική διακόσμηση. Η εταιρεία έχει πάντα ως προτεραιότητα την επιλογή της καλύτερης δυνατής τοποθεσίας για την κατασκευή των ακινήτων της, στις καλύτερες περιοχές, στοχεύοντας πάντα στη δημιουργία ενός προστιθέμενης αξίας προϊόντος που ελκύει τον αγοραστή, προσφέροντας πάντα κάτι παραπάνω, ώστε να παραμένει σε πλεονεκτική θέση στην αγορά ακινήτων. Όπως μας δήλωσαν στελέχη της εταιρείας, γνώμονάς τους είναι πάντα το “Αγοράζουμε επιλεκτικά και οι πωλήσεις μας γίνονται εύκολα”.

Zafido_Ermou 29_Glyfada_Interior
Κτίριο Ερμού 29, Γλυφάδα, Εσωτερικό Διαμερίσματος

Η Zafido συνεργάζεται με τους καλύτερους επαγγελματίες στον τομέα των κατασκευών και παράλληλα κατασκευάζει, εξοπλίζει και διακοσμεί τα έργα της, χρησιμοποιώντας μόνο προϊόντα και υλικά κορυφαίας ποιότητας. Έχοντας στο επίκεντρο της κατασκευαστικής διαδικασίας τη βιωσιμότητα, κατασκευάζει μόνο κτίρια ενεργειακής απόδοσης A+, επιλέγει υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, τοποθετεί φωτοβολταϊκά για εξοικονόμηση ενέργειας και δίνει πάντα έμφαση στο πράσινο, τόσο στους περιβάλλοντες χώρους των κτιρίων όσο και στους εξωτερικούς χώρους των διαμερισμάτων. 

Η εταιρεία κατασκευάζει και ανακαινίζει διαμερίσματα σε προνομιακές περιοχές της Αττικής δημιουργώντας σύγχρονες και λειτουργικές κατοικίες, αυξάνοντας σημαντικά τόσο την αγοραστική τους αξία, όσο και την απόδοσή τους. Τα έργα της εταιρείας απευθύνονται σε κάθε Έλληνα αγοραστή που ονειρεύεται το δικό του σπίτι, καθώς και σε αυτόν/-η που θέλει να επενδύσει το ποσό που διαθέτει και να έχει εγγυημένη απόδοση. 

Zafido_Ermou 29_Glyfada Garden
Κτίριο Ερμού 29, Γλυφάδα, Εξωτερικοί Χώροι & Κήπος

Στόχος της εταιρείας, μέσα και από τη διεθνή της εμπειρία, είναι να επηρεάσει την εγχώρια αγορά ακινήτων με τις παραπάνω υπηρεσίες και τις καινοτόμες ιδέες της. Η ικανότητα της Zafido να διαχειρίζεται την πολυπλοκότητα της κατασκευαστικής διαδικασίας έγκειται στη μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευσή της. Τα έργα της είναι ποικίλα και χαρακτηρίζονται από βαθιά γνώση των απαιτήσεων του εκάστοτε πελάτη, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα εξατομικευμένων επιλογών και λύσεων ώστε να ανταποκρίνεται πάντα στις προσδοκίες και τις προτιμήσεις των αγοραστών. 

“Είναι ζωτικής σημασίας η κατανόηση των μελλοντικών τάσεων σε μια προσπάθεια να προβλέψουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες της αυριανής αγοράς, καθώς και να γνωρίζουμε τις γεωγραφικές τοποθεσίες και τους τύπους ακινήτων που είναι πιθανό να προσφέρουν υψηλή απόδοση επένδυσης τα επόμενα χρόνια”, επισημαίνουν τα στελέχη της.

Zafido_Simeonoglou_Nea Filothei
Κτίριο Συμεώνογλου, Νέα Φιλοθέη

Η εταιρεία δραστηροποιείται, ως επί το πλείστον, σε περιοχές των νοτίων προαστίων (Γλυφάδα, Ελληνικό, Άγιος Δημήτριος, Βούλα, Παλαιό Φάληρο, Άλιμος, Ηλιούπολη, Νέα Σμύρνη) -όπου κατέχει ηγετική θέση στην αγορά ακινήτων- στο κέντρο της Αθήνας, καθώς και στα βόρεια προάστια. Αυτή τη στιγμή, βρίσκονται σε εξέλιξη ή έχουν παραδοθεί περισσότερα από 100 έργα και η εταιρεία προβλέπει να προσθέσει στο ενεργητικό της 25 ακόμα, μέχρι το τέλος του χρόνου. 

Zafido_Zafido Building_Glyfada
Κεντρικά Γραφεία Zafido, Γλυφάδα

Για ακόμα περισσότερα, κάντε κλικ ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.