Ο Βαρδινογιαννης πήρε το τιμόνι του Alpha από τον Κοντομηνά

Ο Βαρδινογιαννης πήρε το τιμόνι του Alpha απο τον Κοντομηνά

Οι απομακρυνσεις των δημοσιογράφων Δήμου Βερύκιου και Γιάννας Παπαδάκου από την τηλεόραση του Alpha, από μόνες τους, είναι ικανές για να σηματοδοτήσουν τη νέα εποχή στο κανάλι που έφτιαξε ο Δημητρης Κοντομηνάς.

Ως γνωστόν οι δυο δημοσιογράφοι είχαν εξαιρετικές σχέσεις (και δεν υο έκρυβαν) με το πρώην αφεντικό του Alpha. Μάλιστα ο Βερυκιος είχε επιλέξει την ταύτιση με τον Κοντομηνά ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το γεγονός ότι η διοίκηση Βαρδινογιαννη, επέλεξε σε διάστημα ολίγων ημερών να απομακρύνει από το κανάλι την πάλαι ποτέ εμπροσθοφυλακή του Κοντομηνά, καταδεικνύει ότι ο Τζιγγερ, έχει πλέον τον απόλυτο έλεγχο του σταθμού σε όλα τα επίπεδα. Μάλιστα ο πολύπειρος επιχειρηματίας δεν δείχνει διατεθειμένος για λόγους ισορροπιών να θέσει σε κίνδυνο την απόφαση του να προχωρήσει σε μια μοντέρνα τηλεοπτική επιχείρηση, αποσυνδεδεμένη πλήρως από τις παθογένειες του παρελθόντος. 

πηγή : media.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.