Ο Σπύρος Μπιράτσης μιλά στο tsipasblog.gr «Προσοχή μεγάλη! Σε βλέπει για ένα τίποτα»

Σπύρος Μπιράτσης

Εμφάνισε ελαφρά συμπτώματα του νέου κορωνοϊού και πήγε προληπτικά μόνος του, στο Νοσοκομείο του Ρίου, όπου νοσηλεύεται για τρίτη συνεχή ημέρα, ο Σπύρος Μπιράτσης, γνωστός και ως Mr Φασόλοι Μαγειρείο. Ο 33χρονος πατρινός επιχειρηματίας, που είναι πολύ δραστήριος και ιδιαίτερα αγαπητός, με πολλούς φίλους στην περιοχή μας και όχι μόνο, στέλνει μήνυμα προς όλους, μέσω του Tsipas Blog :

“Προσοχή μεγάλη, ο ιός αυτός δεν βλέπει ηλικίες. Βασικά, σε βλέπει για ένα τίποτα. Εύκολα και πολύ άνετα, μπορεί να σε καταστρέψει. Και το post που έβαλα, το έκανα πιο πολύ, για να βάλει μυαλό ο κόσμος. Αδερφέ μου, Ηλία, αν όλα πάνε καλά, από Τρίτη, λογικά, θα βγω”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του στο Facebook :

“Παιδιά καλησπέρα σε όλους θέλω πρώτα από όλα να πω ένα τεράστιο ευχάριστο στην κυρία karolina akinosoglou και σε όλα τα παιδιά π είναι μαζη της που με προσέχουν απίστευτα είμαι παρά πολύ υπόχρεος .. και σε όλλους εσάς που όλο αυτό το βλέπετε για αστείο μεγάλη προσοχή είναι παρααα πολύ ύπουλο δεν ξέρεις πος θα στα σκάσει μακάρι όλα να πάνε καλά και σύντομα να είμαστε ξανά γερή και δυνατή στην καθημερινότητα που ξέραμε ΠΡΟΣΟΧΗ”

Σπυράκο, καλή ανάρρωση και γρήγορα σιδερένιος. Σε περιμένουμε να ξανά ζήσουμε τα παλιά, τα ωραία, αλλά και να δούμε το τρίτο Φασόλοι, στο νέο λιμάνι της Πάτρας, που μας υποσχέθηκες.

Περί αυτού, πάρτε μια γεύση :

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.