Στα δεκάδες σενάρια, το καλύτερο για την Νύχτα – “Καλοκαίρι 2021”

Η πιο δύσκολη δουλειά της δημοσιογραφίας, είναι η έρευνα.. Το ερευνητικό ρεπορτάζ. Το να ψάχνεις και να ξεψάχνεις, τι παίζει και τι δεν παίζει, και όχι να περιμένεις να στα πουν, όπως αυτοί θέλουν. Το Tsipas Blog αυτή την δημοσιογραφία προσπαθεί να υπηρετήσει. Ούτε το παίζει ο εξυπνάκιας της παρέας, ότι μόνο αυτός ξέρει να κάνει πρωταθλητισμό αποκλειστικών.

Πάμε στην πολυσυζητημένη κουβέντα για το ξεμπλοκάρισμα της νύχτας. Την ημερομηνία την 15/6, την έδωσα, μαθαίνοντας ότι αυτήν έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, σε κορυφαίο-τατο επιχειρηματία στον χώρο αυτόν, στην συνάντηση τους, που προηγήθηκε πριν περίπου 3 βδομάδες. Η πληροφορία έγινε θέμα και σαρώνει. Επόμενο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Άντε και δεχτούμε ότι ισχύει το 15/6, έρχεται το θέμα του ωραρίου. Και πλάκωσαν τα σενάρια. Οι θεωρίες συνωμοσίας. Ότι πίσω από το σκηνικό, θέλουν να το στήσουν, να το πιάσουν κορόιδο, να το βγάλουν από τη μέση. Ότι και το χειμώνα, που θα έχουμε σύμμαχο το εμβόλιο και λογικά θα είναι προς αναχώρηση ο ιός, τα άωρα και τα παράωρα δεν θα επιστρέψουν.. Μην κολλήσουμε σ’ αυτά, όμως. Αυτά, ας τα κυνηγήσει η κινηματογραφική βιομηχανία, το Netflix. Όχι εμείς, που στο κυνήγι των αμέρωτων είδη σεναρίων, ακούσαμε και μάλιστα από άτομο σοβαρό και σε υψηλό πόστο, το καλύτερο, που έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα. Ότι η κυβέρνηση θα δώσει την ευκαιρία στους νυχτερινούς παίκτης, να παίξουν την μπάλα τους, αλά παλαιά, χωρίς περιορισμούς στην ώρα που πρέπει να κλείνουν.

Πέρα από το ωράριο, στο συγκεκριμένο στόρυ, που τα έχει όλα, σενάρια και ίντριγκες, κυριαρχεί και η χωρητικότητα. Το απόλυτα πετυχημένο, θα είναι άνοιγμα καλοκαίρι με το 70%, όπως το έγραψε το tsipasblog.gr.

Αν γίνει αυτό θα είναι το τέλειο. Όμως, τέλος πάντων. Ας μη το κουράζω. Είμαστε που είμαστε άρρωστοι ήδη. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει.

Διαβάστε επίσης : Η νύχτα, η απαραίτητη επιστροφή στο χθες της, οι σχέσεις και το …μπέρδεμα !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.