Ο Σωτηρόπουλος για τη νίκη με Λεβαδειακό

Γιώργος Σωρηρόπουλος

Ο άνθρωπος που διαχειρίζεται την σχέση της Παναχαΐκής με τα ΜΜΕ, το Γραφείο Τύπου δηλαδή, που είναι ο Γιώργος Σωτηρόπουλος, με αφορμή την “επαγγελματική” -όπως χαρακτηρίστηκε από τους Nortenos- νίκη επί του Λεβαδειακού, σήμερα στο γήπεδο της Αγυιάς, για την 6η στροφή του πρωταθλήματος, έγραψε τα εξής στο facebook:

“Αθόρυβα, χωρίς τυμπανοκρουσίες, με δουλειά, καθημερινή και σκληρή από παίκτες και προπονητές (μετά το ματς έγινε κανονικότατα προπόνηση υπό καταρρακτώδη βροχή μέχρι τις 19:50 (!)), με ταπεινότητα, αλλά δύναμη, θάρρος, ποδοσφαιρική μαγκιά και αξιοπρέπεια, η ομάδα συνεχίζει αήττητη στο πρωτάθλημα μετά και την 6η στροφή, παρά τα διάφορα αγωνιστικά προβλήματα που προκύπτουν λόγω του μικρού αριθμητικά ρόστερ. Συγχαρητήρια σε όλους για αυτή τη νίκη!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τέλος, αξίζει μεγάλος ΣΕΒΑΣΜΟΣ στον κόσμο μας, που παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, ήρθε στο γήπεδο, φώναξε και υποστήριξε στις δύσκολες στιγμές του αγώνα και στο τέλος μέσα στην βροχή μας χάρισε ένα μοναδικό στιγμιότυπο μαζί με τους παίκτες, υπενθυμίζοντας παράλληλα σε όλους ότι αυτή η ομάδα, ήταν, είναι και θα είναι πάνω από πρόσωπα! Ο λαός της Παναχαϊκής αναγνωρίζει την προσπάθεια του ποδοσφαιρικού τμήματος (ανεξαρτήτου αποτελέσματος) και για αυτό αποθέωσε τα παιδιά!

Διαβάστε επίσης : «Πονάτε που κερδίζουμε»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.