Ο Λαφάρας έχει λόγο

Να τον χειροκροτήσεις είναι… Να έχεις θαυμαστό στο όραμα του. Να σου λέει πολλά, που παρότι κλειστός, αυτή τη στιγμή, και άρα όλο το καλοκαίρι.. Και από τον επόμενο χειμώνα, και με τη βασική προϋπόθεση, πως δεν θα έρθει πάλι κανένας covid, θα ψαχτεί για τα μεγάλα πράγματα. Όμως, την δουλειά την ξεκίνησε. Τα μανίκια τα σήκωσε, δεν περιμείνει την τελευταία στιγμή. Γιατί δεν πιστεύει στα θαύματα, πιστεύει μόνο στην καλή προετοιμασία και την καλή ομάδα.

Για να ξέρουμε, για ποιόν λέμε. Λαφάρας Κωνσταντίνος. Ο επιχειργματίας του πολυχώρου Οδός Λυσίου, στον πρόσωπο του οποίου, ο Θάνος Τζάνης βλέπει τον μεγάλο αρχηγό, τον προφήτη, που θα τον οδηγήσει στην γη της καλλιτεχνικής του του επαγγελίας. Και καλώς κάνει και τον βλέπει έτσι, αφού έχει δώσει και άλλα διαπιστευτήρια. Επένδυσε πολλά στον Δήμο Αναστασιάδη και ουσιαστικά τον επανάφερε στο προσκήνιο. Αυτός όχι κάποιος άλλος!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το Τσίπας Μπλοκ παρουσιάζει το προσωπικό του story και θα τολμήσει να κάνει την πρόβλεψή. Ο Λαφάρας θα αποδειχθεί πολύς, στη πορεία. Το ξέρουμε. Δηλαδή δύναμη υπολογίσιμή, θα ανέβει στα ψηλότερα επίπεδα.. Και όχι τυχαία, αέρα πατερά να το πούμε, να μας συμπαθήσει. Άλλος ο λόγος, που σπανίζει σήμερα στην νύχτα. Έχει σειρά και δεν έχει μάθει να αθετεί τον λόγο του, ακόμη κι αν μπαίνει μέσα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.