Ο Ντόλιας έχει ιστορία, μεγάλη ιστορία – Έδειξε ένα πολύ μικρό δείγμα, στον αναγεννημένο Δήμο Αναστασιάδη και την πανέμορφή Nafsica

Να τα βάλουμε κάτω τα πράγματα και να τα σπηκάρουμε όσο γίνεται πιο κατανοητά. Με την αλλαγή του χρόνου, δεν προκύπτει άλλο θέμα, προκύπτει μόνο ο μαϊμού βιασμός στη Θεσσαλονίκη. Και να’ το tsipasblog.gr, βάζει στο ραντάρ παρακολούθησης τον μάρτυρα που άλλαξε τη ροή της υπόθεσης. Γράφοντας στα social media αλήθειες μεγάλες, χωρίς να κάνει πίσω ούτε στιγμή. Αυτά έγιναν!

Σήμερα θα προσθέσω ότι κάποια πράματα, δεν γίνεται να είναι τυχαία. Καθόλου! Όταν στα 18 του, έχει παρτίδες με τον Πρόεδρο της Γιουγκοσλαβίας Μιλόσεβιτς, τον σημερινό αντιπρόεδρο του παγκόσμιου εβραίικού συμβουλίου Σάλτιελ, τον άρχοντα της νύχτας Ποζίδη, τον θρύλο Γκάλη, τον Τίγρη, τον Πάριο, τον Θέμη..και πολλούς άλλους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δημήτρης Μελισσανίδης- Ιάκωβος Μελισσανίδης, Μιχάλης Ποζίδης, Γιώργος Ποζίδης, Μπάμπης Ντόλιας
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Μπάμπης Ντόλιας – Νίκος Γκάλης

Είναι λογικό 25 χρόνια μετά, με ανοδική πορεία, να έχει τις καλύτερες δημόσιες σχέσεις παντού. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και Σείχιδες και Ολιγάρχες και τους Coca Cola και billionaires. Στην Αφρική και την Ελβετία, στημένος χρόνια, δημιουργεί αθόρυβα μεγάλα έργα, αγκαλιά με τον εβραίο bilionaire Γκέρτλερ. Θα τα πούμε κάποια άλλη φορά και μπράβο του.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Άντρας με λόγο και respect, σε μέρα και νύχτα. Όποιον ρωτήσεις θα σου πει αυτό και περισσότερα. Στηρίζει Θεσσαλονίκη και τους φίλους εκεί, που ξεκίνησε. Προχθές επέστρεψε από Ζαίρ και βγήκε μπουζούκια, στο Studio 3, της ομάδας Βαρσάμη, Σκοπελίτη, τους οποίους γνωρίζει από την πρώτη μέρα που ξεκίνησαν και τους τιμά, όπου δημιουργούν.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Πήγε στον φίλο του Δήμο Αναστασιάδη, που γνωρίζει τεράστια επιτυχία και συνεχή sold out, στη Θεσσαλονίκη, όπου τον αγκάλιασε η πόλη και του έδωσε το σήμα για μεγάλη συνέχεια στην Αθήνα και το Galea, τον επόμενο μήνα. Αφού πέταξε ότι λουλούδια υπήρχαν, όπως τα τελευταία 25 χρόνια, αποδεικνύοντας παράλληλα πως δεν είναι κομήτης, αλλά μια σταθερή αξία, στη νύχτα.. δημιούργησε απίστευτη ατμόσφαιρα στο μαγαζί.

Την τιμητική της είχε, ακόμη μια βραδιά, η πανέμορφη τραγουδίστρια Nafsica, που βρίσκεται στο πλευρό του team Αναστασιάδη και του κορυφαίου manager Μάριου Παπαδάτου. Η καλλιτέχνης, παρότι νέα στις ελληνικές πίστες, αφού βρισκόταν χρόνια στο New York, με περγαμηνές από Broadway, παραδέχονται όσοι γνωρίζουν, ότι έχει μέλλον. Και αυτό φαίνεται από τον πανικό που προκαλεί στη Θεσσαλονίκη, με τα λουλούδια, να τελειώνουν στα διήμετρα πόδια της.

Αυτή είναι το ντοκουμέντο – ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.