Έχει πλάκα, αλλά δεν βιάζει πλάκα ο Τσίπρας

Δεν κάνει αντιπολίτευση ο Τσίπρας, κανει κάτι άλλο. Δίνει την εντύπωση ότι παίζει ένα νούμερο σε επιθεώρηση καλοκαιρινού θεάτρου όταν έχουν σφίξει οι ζέστες. Δεν είναι αντιπολίτευση όταν ένας δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα, μιλάει αέρα πατέρα όπως τα βλέπει ο ίδιος, μάλλον όπως θέλει να τα παρουσιάζει. 

Μιλάει ο Αλέξης για ”καταστρεπτική τριετία” του Μητσοτάκη. Βρίζει τον κόσμο, δηλαδή. Στα ίσα. Αν πράγματι μας έχει καταστρέψει ο Μητσοτάκης, τότε γιατί ο μαλάκας ο κόσμος του δίνει πρωτιά στα γκάλοπ και δεν επειτρέπει στον Σύριζα να σηκώσει κεφάλι. Να ξεπεράσει το 25%.Κατηγορεί τον Μητσοτάκη για… πριγκηπική αδιαφορία. Μιλάμε σοβαρά; Μιλάμε συριζαίικα. Άρχισε, λέει, η ”αντίστροφη μέτρηση”, η αρχή του τέλους της ΝΔ για να ξανάρθει στην κυβέρνηση ο σύριζας και να κάνει την… αλλαγή. Κανένα πρόβλημα αν δεν είναι, ούτε θα γίνει ξανά πρώτο κόμμα. Η αλλάγή θα γίνει με συγκυβέρνηση με κάποια ακροδεξιό κόμμα, όπως την άλλη φορά. Με πρώην νεοδημοκράτες και πασόκους που έγιναν μπήκαν στο μαγαζί του Τσίπρα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.