Μ’ ένα στόμα, μια φωνή : «Τα μπουζούκια είναι πιο ασφαλή από τις πλατείες»

Χάρης Κωστόπουλος

Αυτή η απάντηση στην κυβέρνηση από τον Χάρη Κωστόπουλο, δεν εκφράζει μόνο την φιλοσοφία του, τις καθόλου αιρετικές απόψεις του. Αλλά ξαναδιαβάζοντας την, είμαι σιγουρότατος πως μαζί του και όλον τον κόσμο της νύχτας, μηδενός εξαιρουμένου. Που θα θέλει να το βροντοφωνάξει, να το πει δυνατά. Ότι «Τα μπουζούκια είναι πιο ασφαλή από τις πλατείες»

Ο γνωστός και έμπειρος τραγουδιστής, στην συνέντευξη που έδωσε στην Espressso και στον Βαγγέλη Καραλή, ασκεί την κριτική κατά του μέτρου για τον κορονοϊό, να κλείνουν τα μαγαζιά τα μεσάνυχτα. «Αυτό όμως που βιώνει αυτή τη στιγμή ο κλάδος μας είναι τραγικό. Τυπικά τα νυχτερινά μαγαζιά και γενικά η διασκέδαση λειτουργεί μέχρι τις 12, όμως εμείς αρχίζαμε στις 12, επομένως δεν μφπορούμε να δουλέψουμε. Είμαι υπέρ τού να παίρνονται μέτρα για να είμαστε όλοι ασφαλείς. Πιστεύω ωστόσο πως είναι πιο ασφαλές και ελεγχόμενο να διασκεδάζει ο κόσμος στα κέντρα από το να συνωστίζεται άναρχα σε πλατείες. Η διασκέδαση πρέπει να ανοίξει και οι υπεύθυνοι οφείλουν να ασχοληθούν σοβαρά με το θέμα και να βρεθεί μια λύση. Πίσω από αυτό που λέμε «νύχτα» είναι χιλιάδες εργαζόμενοι, τραγουδιστές, μουσικοί, ηχολήπτες, σερβιτόροι, λουλουδούδες, οι οποίοι μένουν άνεργοι χωρίς καμιά στήριξη”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όλη η συνέντευξη του ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης : Συνεχίζει το “σκούπισμα”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.