Κυριάκο, όλα καλά;

Κυριάκος Μητσοτάκης

Μια χαρά … όλα μια χαρά. Εσύ πως με βλέπεις;

Κυριάκο μου, να σου δώσω συγχαρητήρια που τα προλαβαίνεις όλα. Και στα Χανιά πήγες, και στην Χάλκη, και τηλεδιάσκεψη έκανες, πέρασες και από του Μαξίμου, πήγες και στις πληγείσες περιοχές της Εύβοιας… μπράβο σου. Και όλα με ωραίες φωτογραφίες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να σου δώσω συγχαρητήρια και για τους επικοινωνιολόγους σου. Κάνουν τέλεια δουλειά. Όλη η Ελλάδα υπό διάλυση και εσένα σε βγάζουν Θεό! Σωτήρα! Μωυσή! Ο κόσμος σε λατρεύει και στις δημοσκοπήσεις που σου οργανώνουν σε βάζουν να έχεις 75% δημοφιλία!

Μητσοτάκης: “Αδιανόητο το 2019 να μην λειτουργεί το 112”, είχε γράψει στο tweeter ο φωστήρας.

Φάνης Σπανός, περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας-Εύβοιας και Κουμπάρος Μπακογιάννη (από την ΔΑΠ κι’ αυτός). Για να δούμε τι θα γράψουν τα ΜΜΕ. Θυμάστε τι έγραφαν για την Δούρου τότε με τις πλημμύρες στην Μαγούλα;

Τελικά αυτή η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα. Εξυπηρετεί μόνο τα πελατάκια της, τους χορηγούς της, και τα ΜΜΕ της. Αυτή η κυβέρνηση δημιουργεί εντυπώσεις. Και οι εντυπώσεις κερδίζουν. Δεν κερδίζουν τα έργα. Δείξε μου τον Μητσοτάκη στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού με φόντο μια μπουλντόζα και έγινε η δουλειά. Δημιουργήθηκε η εντύπωση πως ο πρωθυπουργός κάνει έργο. Τι συμβαίνει στο παρασκήνιο δεν θα το μάθουμε ποτέ, γιατί δεν έχουμε ούτε δημοσιογράφους, ούτε δημοσιογραφία, ούτε εφημερίδες, ούτε κανάλια. Με το Documento, την Αυγή και την Εφημερίδα των Συντακτών, θα παλέψεις με τα θηρία; Σε έφαγαν λάχανο μάνα μου…

Στα τηλεοπτικά κανάλια γιατί δεν φοράνε μάσκες; Μη γελάς κούκλα μου, δε μπορώ να καταλάβω, τα κανάλια δεν είναι κλειστοί χώροι; Αν ναι τότε γιατί δε βάζουνε μάσκα; Ο Χαρδαλιάς δε βλέπει, ο εισαγγελέας δεν βλέπει,  η αστυνομία δε βλέπει; Τι παίζει εδώ πέρα δηλαδή; Κοροιδευόμαστε όλοι μεταξύ μας; Οι πολίτες απαιτούμε όλοι όσοι κάνουν live εκπομπές στα βοθροκάναλα να βάλουν αμέσως μάσκες. Είναι δημόσιος κίνδυνος (έτσι κι’ αλλιώς)!

Δικαιωμένος εις διπλούν νιώθει ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ κ. Γιάννος Παπαντωνίου…

Η συνέχεια εδώ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.