Έσκασε η «βόμβα» για «Nammos» και «Scorpio»

Έσκασε η «βόμβα» για «Nammos» και «Scorpio»

Χοντρό. Με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, κλείνουν το “Nammos” και ο “Σκορπιός”. Δύο από τα πιο φημισμένα beach bar της Μυκόνου. Βαριά ονόματα της κοσμικής και επιχειρηματικής ζωής του νησιού. Και ο λόγος που τους βάλανε λουκέτο είναι, λέει, λόγω ότι υπάρχει φόβος για δεκάδες κρούσματα κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, μικτά κλιμάκια της Πολιτικής Προστασίας και της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας προ ημερών είχαν πάει στα τα δύο μαγαζιά της Μυκόνου Μύκονο και έκαναν τεστ για κορονοϊό στους εργαζόμενους. Τα τεστ έδειξαν πολλά κρούσματα κορονοϊού και με απόφαση αναρτήθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Διαύγεια τα beach bar αναστέλλουν τη λειτουργία τους ως τις 4 Σεπτεμβρίου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί πόσα είναι τα κρούσματα, αλλά είναι σίγουρο ότι έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτησή τους. Η ανησυχία πάντως είναι μεγάλη για το νησί, ενώ οι έλεγχοι θα συνεχιστούν.

Το θέμα είναι λεπτό, γι αυτό απλά κάνω τον παπαγάλο. Αντιγράφω, λοιπόν, τι αναφέρει η απόφαση.

Η απόφαση αναφέρει: 

«Αποφασίζουμε την αναστολή λειτουργίας των επιχειρήσεων προσφοράς οινοπνευματωδών ποτών και μαζικής εστίασης (bar-restaurant) στη Νήσο Μύκονο με τις επωνυμίες «Nammos» στην παραλία Ψαρού και «Scorpios» στην περιοχή Παράγκα, από 01.09.2020 και ώρα 22.00 έως την 04.09.2020 και ώρα 07.00, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς και των επιπτώσεων της νόσου COVID-19».

Δείτε ΕΔΩ όλη την απόφαση

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.