Ο Χρονόπουλος και η “βόλτα” στη Μύκονο που ψάχνει απάντηση

Αυτό λέγεται μεγάλο έργο. Με μια σωστή κίνηση, φέρνεις το επόμενο επεισόδιο. Με τη σωστή, δηλαδή την έξυπνη κίνηση, την ευφυή κίνηση, σου ανοίγει η όρεξη και βάζεις πλήρη για κατακτήσεις και νέων εδαφών, που δεν τα είχες καν σκεφτεί. Έχει και ρίσκο αυτό που επιχειρεί η οικογένεια του Padam στη Γλυφάδα. Όλα τα χοντρά παιχνίδια έχουν ρίσκο.

Αυτό που κυκλοφορούσε σε επίπεδο φημών, δόθηκε σαν είδηση από το Tsipas Blog, ότι λίγο ακόμη, για να ξεπροβάλει το κεφάλι το αδερφάκι του, που θα βρίσκεται στου Ψυρρή. Είναι σίγουρο. Αυτό που, όμως, δεν είναι σίγουρο και ψάχνει απάντηση, είναι το τελευταίο κομμάτι σε αυτό παζλ. Για το ταξίδι του Θανάση Χρονόπουλου στη Μύκονο, λέω. Για βόλτα να πήγε, με κλειστά τα μαγαζιά και καιρό ακόμη κρύο, ή ο πραγματικός σκοπός του, είναι η νέα επιχειρηματική ευκαιρία; Και για την οποία, είναι φυσικά ενήμερος ο big boss Μπάμπης Ρέγγας και ο συνέταιρος του, στις επιχειρήσεις εστίασης, Λέανδρο Ζέρρης ;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το πράμα δεν πέρασε καθόλου στο ντούκου και σαν ένα ..τυχαίο περιστατικό. Ήταν ικανό να βάλει τον..καπνό και περιμένουμε και πολύ σωστά, να δούμε και αν θα υπάρξει και η φωτά.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.