Στο φουλ το deal της εξαγοράς ιστορικού μαγαζιού της Παραλιακής από τον Ρέγγα

Μπάμπης Ρέγγας - Ηλίας Τσίπας

Αυτό πράγματι είναι μπόμπα. Να είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων, με αυτούς που πρέπει να είναι, για να πάρει τον έλεγχο ιστορικότατου και πολύ μεγάλου μαγαζιού της παραλιακής, ο Μπάμπης Ρέγγας. Και μάλλον θα το πάρει, γιατί η προσφορά της ετήσιας μίσθωσης που έχει κάνει, είναι σε τέτοιο βαθμό- παραπάνω από ένα εκατομμύριο- που πολύ δύσκολα μπορείς να πεις όχι και ιδίως σήμερα. Το ίδιο δύσκολα, τα λεφτά αυτά, να δοθούν από κάποιον καθαρόαιμο παίκτη των χώρων εστίασης και ψυχαγωγίας.

Βόμβα ατομική! Επειδή δεν είναι όποιος κι όποιος ο Ρέγγας. Στη πραγματικότητά κανείς δεν ξέρει ποιος πραγματικά είναι. Φαντάζονται μόνο και φαντάζονται πολλά. Πάρα πολλά. Ε, λογικό, λοιπόν, να τον φοβούνται. Το άγνωστο, ως γνωστόν, προκαλεί αρνητικούς συνειρμούς.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτά που ξέρουν σίγουρα. Από ο καλύτερος πελάτης του Padam στη Γλυφάδα, έγινε μέτοχος του. Άρα, έγινε συνέταιρος του Λέανδρου Ζέρρη και πια έχει άμεσους συνεργάτες τον Θανάση Χρονόπουλο και τον Σταύρο Γαβριήλ. Και επεκτείνουν την συνεργασία τους, καθώς ειλημμένη απόφαση και όχι στόχος είναι το δεύτερο Padam, όπως και το άνοιγμα ακόμη ενός νέου μαγαζιού, με τις πληροφορίες να μιλούν για γνήσιο κοκτειλαδικο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Πάνω στο χορηγικό αλισβερίσι που έχει με τον αθλητισμό, ο Ρέγγας, είναι στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ, στο μπασκετικό Παναθηναϊκό και πέρυσι έκανε το ίδιο στον Παναιτωλικό. Ενώ μαθαίνετε τώρα, πως φέτος έφτασε στο τσακ για να μπει μπροστά στη φανέλα του ΟΦΗ, έναντι αντιτίμου 200.000 ευρώ, αλλά ήρθε ο κορονοϊός και δεν προχώρησε.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, κάνει ένα σπορ, στέκεται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "OPEN FUEL ENER YSA COSMOTE ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ OCGSMOTE OPEN FUEL ENERGY N COSMOTE ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ COSMOTE WE WEARE ARE ALWAYS OPEN OOPENFUEL ENERGY OPENFUEL.NERGYS SA -Open Fuel Energy S.A. sponsorship at Greek Cup Final 2020-"
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα που κάνουν σπορ
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα ποδόσφαιρο

Σε όλα τα άλλα, διάβασαν από το Tsipas Blog πως με νέα, μοντέρνα, οκταώροφα γραφεία στην Κωνσταντινούπολη, ανοίχτηκε ο όμιλος του. Το “Rengas Group of Companies”, που περιλαμβάνει πολλές μεγάλες εταιρίες, σε διάφορους τομείς, από καύσιμα, μέχρι καράβια, λιμάνια, κατασκευές, merketing, εστίαση, κι όχι μόνο….Και την τελευταία δεκαετία, δραστηριοποιείται στην Αλβανία, το Κόσοβο, στην Ελλάδα και στην Τουρκία.

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και μνημείο
Τα νέα γραφεία του ομίλου Ρέγγα στην Κωνσταντινούπολη
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα όχημα
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "OPEN PETROL&GAS SA"
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "KINETIC PETROL & GAS"

Όλα αυτά που είπαμε είναι αληθή και σοβαρά. Και τώρα πάει να αλλάξει τον χάρτη της εστίασης στην Αθήνα.

Αυτά προς το παρόν..Τα άλλα, τα πιο επίσημα, όταν έρθει η ώρα.

-Στη φώτο εξωφύλλου, με τον Μπάμπη Ρέγγα, στο πλαίσιο της Σαββατιάτικης συνάντησης μας, στα κεντρικά γραφεία του, στη Γλυφάδα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.