Ο κορονοϊός δεν κοιτάζει το πορτοφόλι-Χτύπησε γνωστό επιχειρηματία – Νοσηλεύεται στην Πάτρα

Τo έχω πει σε πολλές περιπτώσεις και θα το ξαναπώ. Διότι δείχνουν να μην έχουν συμμορφωθεί με το σεμινάριο. Μπλέξαμε μαζί του. Με τον κορονοϊό, ο οποίος δεν κάνει διακρίσεις στο ποιος θα νοσήσει και χτυπά τους πάντες. Ανάμεσα στους, πολύ πλούσιους και πολύ φτωχούς. Πράγματι δεν κοιτάζει ταμπέλες και πορτοφόλια. Σου δίνει μια, και σου λέει εγώ είμαι το αφεντικό. Έτσι, σε αντιμετωπίζει, με βαθιά υπεροψία και αλαζονεία, κι αυτός συνεχίζει τον αγώνα του, τον δικό του πούστικο πόλεμο.

Τα σκέφτηκα αυτά, διαβάζοντας πως ένας γνωστός επαγγελματίας της Δυτικής Ελλάδας, θετικός στον κορωνοϊό, διασωληνώθηκε στο Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας», όπου νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο, σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύονταν μέχρι χθες ακόμη τέσσερα άτομα της οικογένειας του, ενώ θετικό βρέθηκε και ένα ανήλικο μέλος της οικογένειας, που ωστόσο η κατάσταση της υγείας του είναι καλή, όπως και των συγγενών του επαγγελματία.

Ο επαγγελματίας ηλικίας περίπου 70 ετών, εισήχθη στα τέλη της εβδομάδας κατευθείαν στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» με βαριά συμπτώματα. Μέσα στο Σαββατοκύριακο, η κατάστασή του είχε σταθεροποιηθεί, ωστόσο, χθες το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες, κρίθηκε σκόπιμο από τους γιατρούς να διασωληνωθεί

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.