Πουλάει το story του Dimi Fidi

Όποιος γνωρίζει τον άνθρωπο από καταβολής, και κυρίως τη συμπεριφορά του ως κοινωνία, αντιλαμβάνεται την ανάγκη του να παρακολουθεί το προφίλ των πετυχημένων. Αυτών που πάντα είναι πιο μπροστά από τους όλους και έχουν τον τρόπο να ελίσσονται και να διευρύνουν τους ορίζοντες τους στον κόσμο. Μπορεί να κουβεντιάζει με τις ώρες για αυτούς.

Σε αυτή την κατηγορία, ανήκει ο νεαρός επιχειρηματίας Δημήτρης Φιντιρίκος, που πουλάει τρελά στο instragam ως Dimi Fidi. Καλώς τον χαρακτηρίζουν ”φαινόμενο”. Ο πατέρας του ήταν “φτιαγμένος”, αλλά δεν βρήκε τίποτα από αυτόν. Μόνος του “φτιάχτηκε” και ..φτιάχνεται. Σήμερα, έχει τον δικό του διεθνή όμιλο εταιριών, το Fidirikos Group, που αποτελείται από επιχειρήσεις κατασκευών, ναυτιλιακών, ναυπηγείων, καζίνο, εστίασης, real estate, με ισχυρή παρουσία σε 4 χώρες της Ευρώπης και ανθρώπινο δυναμικό που ξεπερνά τους 1000 υπαλλήλους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Καθόλου φοβερά πράγματα. Σαρώνει σε δημοτικότητά ο Φιντιρίκος. Kαι όλοι θέλουν να ανοίξουν παρτίδες μαζί του. Γιατί; Επειδή έχει όλο το πακέτο. Νέος, ωραίος, πλούσιος, ευαίσθητος φιλάνθρωπος και ανοιχτοχέρης χορηγός. Τίποτα το προβληματικό. Τίποτα το κουραστικό. Κανένας με νιονιό δεν απορεί γιατί έχει την απόλυτη επιτυχία που έχει.


Δείτε στην τελευταία του συνέντευξη, σε ελληνόφωνο portal της Αμερικής.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.